FLORIN SPĂTARU:"Războiul din Ucraina ne-a oferit o lecţie nefericită despre importanţa menţinerii capacităţi de apărare la nivel înalt"

M.C.
Politică / 6 februarie

"Războiul din Ucraina ne-a oferit o lecţie nefericită despre importanţa menţinerii capacităţi de apărare la nivel înalt"

Ministrul Economiei, Florin Spătaru, afirmă, astăzi, că războiul din Ucraina ne-a oferit o lecţie nefericită despre importanţa menţinerii capacităţi de apărare la nivel înalt, chiar şi pe timp de pace. Ministrul a discutat cu ministrul de resort din Egipt despre cooperarea în sectorul industrial de apărare, informează News.ro.

"Războiul din Ucraina ne-a oferit o lecţie nefericită despre importanţa menţinerii capacităţi de apărare la nivel înalt, chiar şi pe vreme de pace, dar şi despre importanţa parteneriatelor de natura militară şi civilă.

Am discutat în cadrul întâlnirii bilaterale cu ministrul industriei de apărare Mohamed Salah El-Din despre tradiţionala relaţie a României cu Republica Arabă Egipt legată de cooperarea în sectorul industrial de apărare", a transmis, luni, ministrul Economiei.

Florin Spătaru a transmis deschiderea cu care Ministerul Economiei lucrează la integrarea partenerilor străini de stat şi privaţi în dezvoltarea de noi capabilităţi de producţie militară în filialele industriei de apărare din România.

"L-am invitat pe ministrul Mohamed Salah El-Din în România pentru o vizită oficială şi discuţii concrete despre parteneriate în domeniul industriei de apărare", a mai transmis Florin Spătaru.

Opinia Cititorului ( 3 )

  1. Sa trăiască profitul industriei de armament occidental

    1. Profitul rusilor care fac 1450 de tancuri pe luna si mai multe rachete decat toata lumea la un loc nu te deranjeaza?

    Din fericire ,Romania nu are asa o armata extinsa si a redus echipamentele militare ,in presupunerea corecta ca omenirea intelege ca numai pacea aduce dezvoltare ,bunastare si civilizatie . Democratia nu infloreste decat pe timp de pace ,nu e nici o pierdere ca nu am risipit banii pe armament . In martie anul trecut oameni intelepti din Ucraina erau aproape de o rezolutie in negocieri cu Rusia ca aceasta sa si retraga armata intre granitele ei . S a deplasat Boris Johnson ca sa anuleze acest deal ,sa continue Ucraina lupta ...si vedem consecintele acum ! Bine ca nu avem in frontiere o strimtoare critica ,asa cum este Kerci ...deci Geoana sper sa nu reuseasca sa ne atraga in acest conflict fara speranta .Si nici alte persoane ,poporul roman nu vrea razboi !

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

FORUMUL INVESTITORILOR 2023
BURSA
Avocat Ianul Alexandra
Electromagnetica
BTPay
aages.ro
danescu.ro
arsc.ro

Curs valutar BNR

30 Mar. 2023
Euro (EUR)Euro4.9485
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5545
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.9726
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.6239
Gram de aur (XAU)Gram de aur288.1415

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Bursele din regiune
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro