Abonament gratuit
Videoconferinţa “Antreprenoriat fără gen”Videoconferinţa “Antreprenoriat fără gen”

Florin Tripa a fost audiat, azi, la sediul DNA

I.L.
Anticorupţie /

Florin Tripa a fost audiat, azi, la sediul DNA

Deputatul PSD, Florin Tripa, a fost audiat azi de Direcţia Naţională Anticorupţie. Acesta a declarat, după întâlnirea cu anchetatorii, că este suspectat de trafic de influenţă, în cazul angajării unei persoane la Direcţia Regională de Drumuri şi Poduri Timişoara.

Acesta a afirmat: "Am stat la audieri circa 20 de minute. Procurorii DNA mi-au transmis ca am calitatea de suspect pentru trafic de influenţă. Ei spun ca am intervenit pentru angajarea unei persoane la DRDP, dar nu am legatura cu acea persoana. O cunosc, dar nici nu ştiu pe ce funcţie a fost pusă. Nu am încălcat legea niciodată, chiar am fost atent la asta, pentru ca nu vreau sa incalc legea", potrivit ziare.com.

Anchetatorii au declarat că persoana pentru care ar fi intervenit Tripa este Mircea Lucaciu, numit la conducerea Departamentului Venituri din cadrul DRDP Timişoara. La ora transmiterii acestei ştiri, procurori ai DNA se află în continuare în sediul PSD Arad, relatează sursa menţionată.

Procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie au confirmat, luni, efectuarea a cinci percheziţii, în judeţele Timiş şi Arad, la sediile unor instituţii publice şi la un partid politic, într-un dosar ce vizează fapte de corupţie săvârşite în perioada 2016 - 2019.

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatTMPS