Florina Oneţiu lansează platforma XCLUSIVERSE

S.B.
Comunicate de presă / 16 iunie

Florina Oneţiu lansează platforma XCLUSIVERSE

Cu o experienţă de peste 20 de ani de antreprenoriat, business şi marketing, Florina Oneţiu este totodată şi prima româncă în poziţia de creator şi lider al unui produs unic şi inovativ. Cu obiectivul de a deveni cel mai mare metaverse din lume cu produse şi servicii premium, platfoma XCLUSIVERSE oferă utilizatorilor o experienţă completă de business în mediul virtual, adresată pieţelor la nivel global.

XCLUSIVERSE este un produs complex cu multiple forme de utilizare şi domenii variate, de la cel imobiliar, până la produse fizice şi virtuale şi beneficii exclusive dedicate utilizatorilor în noul mediu digital.

Prin dezvoltarea şi lansarea primei etape a acestui mediul virtual, a cărui pregătire şi implementare a durat mai bine de un an, antreprenoarea pune România pe harta tehnologiei globale, în metaverse şi noul internet. Investiţia până în acest moment în XCLUSIVERSE este de 1.1 milion de dolari şi beneficiază de cea mai nouă tehnologie în contextul dezvoltării sale în Emiratele Arabe Unite, mai precis în Dubai, unde Florina Oneţiu a stabilit centrul noului business. "În acest moment, Dubai este un hub tehnologic al lumii, vorbim despre un loc şi o ţară foarte deschise noului mediul de business, cu o viteză uimitoare de reacţie şi implementare a noilor tehnologii. Începând cu dezvoltarea afacerilor în sistem blockchain şi până la introducerea tuturor operaţiunilor în metaverse, şi nu doar la nivel de afaceri punctuale, ci la nivel guvernamental. De aceea am şi ales să creăm acest produs de business pornind de aici şi adresându-ne întregii lumi. În acest moment, spun cu mândrie, suntem primii români care creăm şi lansăm un astfel de produs, cu o asemenea amploare şi conţinut. Mă bucur să dezvolt acest business alături o echipă de experţi români şi să aşezăm România la startul pe care îl iau acum doar câteva ţări, spre noua realitate virtuală ", declară Florina Oneţiu, CEO şi co-fondator XCLUSIVERSE.

Ea apreciază că realitatea aceasta va deveni parte din viaţa de business şi socială digitală cotidiană în nu mai puţin de 10 ani. Pentru că metaverse, conceptul de lume virtuală trăită ca o experienţă reală în care oamenii interacţionează, socializează, muncesc şi îşi conduc afacerile, este deja parte a prezentului ca următorul capitol care se scrie în acest moment. Atât în ceea ce priveşte dezvoltarea internetului, cât şi ca experienţă de relaţionare umană. "Realitatea pe care o trăim acum ne-a dovedit că tot ce înseamnă comportament de consum şi interacţiune în mediul virtual s-a schimbat şi accelerat în conjuncturile create de pandemie, ca să luăm un prim exemplu. Lucrul de la distanţă şi modalitatea de achiziţionare a diverselor produse şi servicii online sunt doar începutul. De aceea, acest nou pas care vine în mod firesc ne permite să extindem aceste experienţe în mai multe domenii şi să ne aflăm printre primii din lume care scriu istoria noilor businessuri în mediul virtual", adaugă aceasta.

XCLUSIVERSE este singurul metaverse care conectează furnizori din lumea reală, specialişti, agenţi imobiliari, educatori sau oameni de afaceri pe care îi ajută să îşi extindă afacerea la nivelul următor. Platforma este formată din 3 componente: metaverse, noua lume digitală cu o zonă de interacţiune intensă în mediul virtual, e-commerce - un spaţiu unde cei interesaţi pot să închirieze showroomuri, spaţii comerciale în care să îşi vândă produsele fie digitale, sub formă de NFT-uri, fie reale. În cea de-a treia componentă, de crypto investement, vor fi emise tokens de utilitate si securitate, iar utilizatorii vor putea face investiţii şi ulterior le pot schimba pe platformele de exchange. "Cei care vor intra în lumea XCLUSIVERSE pot cumpăra, în calitate de persoană fizică, produse virtuale. Inclusiv pot achiziţiona tokeni de securitate, ce pot reprezenta fracţii din proprietăţi reale din Dubai sau din alte metropole, pentru a le deţine şi tranzacţiona. Companiile pot închiria birouri virtuale în care oamenii de afaceri se pot întâlni cu clienţi din toată lumea cărora le pot expune, printr-o călătorie virtuală complexă şi interactivă, produse şi servicii din absolut toate domeniile. Spre deosebire de platformele actuale de întâlniri de business sau de cursuri, XCLUSIVERSE oferă o experienţă mult mai captivantă, atractivă şi reală în care nu se simte bariera unui ecran, ci se împărtăşeşte aceeaşi realitate", precizează Florina Oneţiu.

Persoanelor fizice cu venituri medii şi mari, utilizatorilor care doresc să exploreze experienţe uimitoare si interactive în lumea virtuală, investitorilor care îşi doresc să cumpere si să investească în piaţa globală imobiliară sau/şi în monede virtuale şi să beneficieze de avantaje de tranzacţionare. Şi, nu în ultimul rând, companiilor care doresc să îşi extindă domeniile de activitate şi diferitele produsele şi servicii în noul mediu. "XCLUSIVERSE face pasul către acest viitor apropiat printr-o platformă care integrează şi schimbă mediul virtual într-o realitate cu mult mai multe opţiuni decât cea fizică şi în care se construiesc în acest moment primele structuri perfect funcţionale pentru o experienţă completă şi complexă de utilizare".

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

csalb.ro
Electromagnetica
arsc.ro

Curs valutar BNR

10 Aug. 2022
Euro (EUR)Euro4.9132
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.8027
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.0576
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8083
Gram de aur (XAU)Gram de aur277.1595

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Bursele din regiune
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro