FONDURI EUROPENE:Contract de aproape 6 milioane euro, semnat de Primăria Galaţi

Ana Felea
Miscellanea / 20 mai

Contract de aproape 6 milioane euro, semnat de Primăria Galaţi

Clădirea Colegiului Naţional "Alexandru Ioan Cuza" din municipiul Galaţi va fi reabilitată cu fonduri europene. Anunţul a fost făcut de autorităţile locale care au precizat, printr-un comunicat de presă, că astăzi a fost semnat contractul de finanţare europeană pentru reabilitarea şi eficientizarea energetică a clădirii unităţii de învăţământ.

Valoarea proiectului este de 5.804.513,49 lei cu TVA, din care asistenţa financiară nerambursabilă reprezintă 3.789.579,78 lei cu TVA. Principalele categorii de lucrări sunt: reabilitarea termică a clădirii, reabilitarea sistemului de furnizare a apei calde, instalarea unor sisteme alternative de producere a energiei, modernizarea instalaţiei de iluminat, instalarea sistemelor de climatizare etc.

"Clădirea este situată pe strada Saturn nr. 26 şi a fost construită în anul 1963. Beneficiarii direcţi ai investiţiei sunt cei 950 de elevi înscrişi în ciclurile de învăţământ liceal, gimnazial şi primar, 62 de cadre didactice şi 19 cadre didactice auxiliare şi nedidactice. Perioada de implementare a proiectului este de 18 luni, termenul de finalizare fiind 30.11.2023", se precizează în comunicatul de presă.

Proiectul pentru reabilitarea şi eficientizarea energetică a Colegiului Naţional "Alexandru Ioan Cuza" din Municipiul Galaţi este finanţat în cadrul POR 2014-2020 Axa prioritară 3 - Sprijinirea tranziţiei către o economie cu emisii scăzute de carbon, Prioritatea de investiţii 3.1 - Sprijinirea eficienţei energetice, a gestionării inteligente a energiei şi a utilizării energiei din surse regenerabile în infrastructurile publice, inclusiv în clădirile publice, şi în sectorul locuinţelor, Operaţiunea B - Clădiri Publice, Apel de proiecte nr. POR/2020/3/3.1/B/2/NE,SE,SM.

Opinia Cititorului ( 1 )

  1. hotii hotilor ,in frunte cu primarul pu cheanu si gasca sa.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Apanova
csalb.ro
BTPay
Electromagnetica

Curs valutar BNR

01 Iul. 2022
Euro (EUR)Euro4.9461
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.7286
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.9311
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7088
Gram de aur (XAU)Gram de aur273.0029

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Bursele din regiune
romaniansmartcity.ro
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro