Abonament gratuit

FORNYAD vine la magazinul IKEA din Băneasa

P.P.
Miscellanea /

FORNYAD vine la magazinul IKEA din Băneasa

Fornyad, colecţia limitată care celebrează viaţa de zi cu zi a elevilor şi studenţilor moderni este disponibilă în magazinul IKEA Băneasa, începând cu 31 mai, anunţă un comunicat de presă remis Redacţiei noastre.

Colecţia este rezultatul colaborării dintre IKEA şi Sarah Andelman, Director de Creaţie colette, renumitul fost magazin concept store parizian şi designerul din New York, Craig Redman, cunoscut pentru personajul în formă de ou, Darcel Disappoint.

Co-designerul acestei colecţii declară: "Viaţa este un amestec de suişuri şi coborâşuri, iar modelul pe care l-am creat pentru sacoşa FÖRNYAD reflectă acest lucru. Sacoşa IKEA a devenit un produs iconic, deci este distractiv să îmi folosesc imaginaţia şi să îmi imprim perspectiva pe acest produs. Am o mulţime de sacoşe albastre clasice acasă, le folosesc pentru lucruri nu atât de glamouros, precum depozitarea hainelor pe care trebuie să le spăl, dar cu acest nou model sacoşa poate fi folosită la fel de bine ca şi geantă de călătorie sau dacă îţi doreşti să araţi cool în timp ce rezolvi câteva treburi în oraş".

Colecţia include şi un covor haios, dar funcţional, care se potriveşte într-o mulţime de camere şi locuinţe, dar şi accesorii amuzante, precum un rucsac, un set de birou, o cutie de carton, umeraşe şi o husă pentru tablete.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Videoconferinţa Antreprenoriat fără gen
DTLAWYERS
Business Card
Cotaţii Emitenţi BVBCotaţii fonduri mutuale
BTPay
Pactul pentru muncă
Livestreaming Teatrul Naţional
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
Pagini Aurii
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatTMPS