Abonament gratuit

Forumul Democrat al Germanilor din România recomandă "Da" la referendum şi susţine lista PNL

L.L.
Politică /

Raluca Turcan şi Preşedintele FDGR, Paul Jurgen Porr

Raluca Turcan şi Preşedintele FDGR, Paul Jurgen Porr

Forumul Democrat al Germanilor din România (FDGR) recomandă membrilor şi simpatizanţilor să răspundă "Da" la întrebările referendumului din 26 mai şi să voteze lista PNL pentru alegerile europarlamentare, scrie News.ro.

"PSD, ALDE sau UDMR nu s-au distanţat de campania de defăimare dusă de unii reprezentanţi ai PSD împotriva FDGR şi au votat legi care încalcă principiile statului de drept", au transmis reprezentanţii formaţiunii.

Conducerea FDGR a transmis, astăzi, o recomandare în mai multe puncte pentru susţinătorii formaţiunii:

"1. să se prezinte la vot în 26 mai pentru a alege membrii viitorului Parlament European;

2. să nu voteze listele de candidaţi ale partidelor din coaliţia de guvernare, adică PSD, ALDE sau UDMR, deoarece nu s-au distanţat de campania de defăimare dusă de unii reprezentanţi ai PSD împotriva FDGR şi au votat legi care încalcă principiile statului de drept;

3. să voteze pentru un partid proeuropean şi anume PNL, partid care a anunţat sprijin pentru Klaus Iohannis în campania electorală pentru un nou mandat la Preşedinţia ţării şi este partenerul de coaliţie al FDGR în consiliul judeţean şi municipal din Sibiu".

Totodată, FDGR recomandă tuturor membrilor şi simpatizanţilor săi să meargă în 26 mai la referendum şi să răspundă cu "da" la cele două întrebări formulate de preşedintele Klaus Iohannis, mai informează agenţia.

"Astfel, ei îşi exprimă un Da la valorile europene şi la statul de drept funcţional", au transmis liderii FDGR, potrivit News.ro.

Opinia Cititorului ( 2 )

  1. "Forumul Democrat al Germanilor din Romania" este succesor in drepturi al "Grupului Etnic German" organizație nazistă.

    Alte cuvinte sunt de prisos. 

    Dupa retrocedarile primite asa rezulta.Cine poate sa spuna daca judecatoarea,care din prostie sau din alte motive economice,a ramas tot judecatoare ?Daca da,atunci se justifica de ce apara presedintele justitia nesimtitei Macovei.O justitie cu destula apa murdara nu curata cum ar fi normal sa fie.Numai escrocii pot apara asemenea justitie.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatTMPS