Abonament gratuit
Videoconferinţa “Investiţii imobiliare şi achiziţii publice în pandemie”Videoconferinţa “Investiţii imobiliare şi achiziţii publice în pandemie”

Fost viceguvernator BNR condamnat la şapte ani de închisoare

L.I.
Politică /

Fost viceguvernator BNR condamnat la şapte ani de închisoare

Bogdan Olteanu, fostul viceguvernator al Băncii Naţionale a României, a fost condamnat, astăzi, la şapte ani de închisoare, de Tribunalul Bucureşti, pentru intervenţia sa în numirea lui Liviu Mihaiu, în funcţia de guvernator al Rezervaţiei Delta Dunării, informează site-ul g4media.ro.

Potrivit sursei citate, Bogdan Olteanu este acuzat de trafic de influenţă, într-un dosar instrumentat de Direcţia Naţională Anticorupţie, pentru că ar fi primit un milion de euro în schimbul numirii lui Liviu Mihaiu în funcţia de guvernator al Deltei Dunării, de la omul de afaceri Sorin Ovidiu Vîntu, în anul 2016.

La ultimul termen al procesului, conform g4media.ro, reprezentantul DNA a declarat că există mai multe probe care dovedesc vinovăţia lui Bogdan Olteanu, printre care şi declaraţiile lui Sorin Ovidiu Vîntu, ale lui Liviu Mihaiu, dar şi înscrisuri bancare şi interceptări telefonice.

Decizia Tribunalului Bucureşti nu este definitivă şi poate fi contestată, în contextul în care, potrivit sursei, instituţia a mai impus şi confiscarea sumei de un milion de euro, pe care fostul viceguvernator ar fi primit-o şi sechestrul asigurator asupra 150 de mii de euro.

Opinia Cititorului ( 15 )

 1. Penalul. Când era WiCe își dădea cu enfaza părerea despre imprumutatii în CHF. Dumnezeu a avut grija sa primească după cum a judecat. Mai sunt și alți berbeci în situația asta. Ii așteptăm!!!

  Ati uitat amnezicilor ca omul este un reprezentant de seama al PNL.

  stiti...hotii nostrii si hotii vostri...ciuma albastra bata-va soarta !!! 

  1. ba daca tu esti hot, toata familia inclusiv bunica-ta e hoata?

   85% din hotii din toata Romania,provin de la clanul mafiot psd! Au spus-o chiar ei!

   Amnezia frezeaza Romania. Trebuie sa te uiti putin si in oglinda sa vezi in ce partid esti acuma si apoi sa constati ca tot HOT esti. Inainte de a arunca cu piatra mai bine vezi culoarea la ciuma din tine....

   Amnezia frezeaza Romania. Trebuie sa te uiti putin si in oglinda sa vezi in ce partid esti acuma si apoi sa constati ca tot HOT esti. Inainte de a arunca cu piatra mai bine vezi culoarea la ciuma din tine....

   E in gene , se transmite ereditar!

   Am înțeles Gheorghe Stefan care are deja n+1 condamnări este PSD-ist. Are condamnarea în sânge.

  HOTII SUNT IN TOATE PARTIDELE SI PE DEASUPRA SUNT PE O MANA !

  La anu", o sa se duca Alinutza cu pachet la Jilava?

  1. Alinuta? o sa i-o ia inainte Veorica.

   Păi acum e la guvernare PNL. Ei numesc TOTI șefii parchetelor. Justiția este independentă. Normal că o să dea prioritate membrilor PSD. Sunt persoane politicoase, bine cetescute, cu mult bun simț.

  Asa se intampla, asa trebuie sa se întâmple când ajunge viceguvernator un politruc. Si inca unul fara experienta manevrat de mafia care l-a înscăunare.

  1. corect. Unul urcat rapid care apoi a fost sacrificat. Unul prost. Nu a realizat ca era subiectul unei situatii gen "porcul de Craciun" ... cand te urca unii repede sa iti pui intrebarea : '' quid prodest ? '' (latina: cui foloseste ?).

   Pai da, cand era viceguvernator a luat spaga de la vantu, ca bnr numeste seful de la delta, nu?

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatservicii curatenie