Abonament gratuit

Fosta directoare a Tarom a sosit la DNA pentru a da declaraţii

D.I.
Anticorupţie /

Fosta directoare a Tarom a sosit la DNA pentru a da declaraţii

Mădălina Mezei, fostul director al Tarom, a sosit luni, la DNA, pentru a da declaraţii, în dosarul privind presupusa solicitare a ministrului Transporturilor, Răzvan Cuc, de a ţine la sol unele avioane, în ziua moţiunii de cenzură.

"Sunt ferm convinsă că adevărul va ieşi la iveală", a declarat Mezei la sosirea la DNA.

Ea a anunţat că va face mai multe declaraţii la ieţrea de la audieri.

DNA s-a autosesizat în uma declaraţiilor fostei directoare a Tarom Mădălina Mezei referitoare la solicitarea ministrului Răzvan Cuc de a ţine avioanele la sol în ziua moţiunii de cenzură, Mezei urmând să fie audiată luni.

Ea preciza că nu a decis să facă aceste declaraţii publice, însă a confirmat informaţiile apărute în spaţiul public.

Mezei spunea că ministrul Transporturilor i-a adresat solicitarea cu o zi înaintea moţiunii de cenzură.

Mădălina Mezei declara că ministrul Transporturilor Răzvan Cuc i-a cerut nu doar să anuleze curse interne, ci şi să-i identifice pe parlamentarii aflaţi la bordul acestora, pentru a-i împiedica să voteze moţiunea de cenzură.

De asemenea, ea a anunţat că a fost chemată luni la DNA într-un dosar care vizează Ministerul Transporturilor şi acuzaţii de abuz în serviciu, calitatea sa fiind de martor.

În replică, Răzvan Cuc a declarat că fosta directoare generală a Tarom dovedeşte incompetenţă, inconsecvenţă şi că este aservită unor grupuri de interese. El a susţinut că aceasta "se încurcă în minciuni", concluzia sa fiind că decizia CA al Tarom de a o revoca este cea mai bună, astfel fiind scoasă compania "din ghearele influenţei PNL".

Cuc a mai susţinut că Mădălina Mezei i-a spus că a fost contactată de o persoană de la Serviciul Român de Informaţii (SRI), care i-a vorbit despre posibilitatea ca unele avioane, care transportă parlamentari, să fie reţinute la sol înainte de moţiunea de cenzură. Cuc a mai spus că a întrebat-o pe Mezei câţi parlamentari vin, pentru a se asigura că "totul este în regulă".

Opinia Cititorului ( 3 )

  1. ce treaba are DNA cu un eventual abuz de functie ? e coruptie ???? orice idiotenie se duce la DNA sau DIICOT, directii din parchetul general care nu exista in alte tari . Cum a fost cu inalta tradatoare denuntata de premierul ministru desemnat ????? era treaz ?

    1. Pentru ca orice actiune privind zborurile (deturnare, blocare la sol, inclusiv schimbari impuse de timing de zbor, sunt asimilate, pe plan international, terirismului.

      A GRESIT , CA NU L-A INREGISTRAT !!! MARE GRESEALA A FACUT !!! AFIRMA PROBABIL , ADEVARUL , DAR ACUM , E CUVANTUL EI , CONTRA CUVANTULUI LUI !!! ACUM , COMUNISTUL , ARE POSIBILITATEA SA O DEA IN JUDECATA !!!

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatservicii curatenie