Abonament gratuit
Videoconferinţa “Antreprenoriat fără gen”Videoconferinţa “Antreprenoriat fără gen”

FOTBAL ŞI BANISteaua a ratat 500.000 de euro

D.N.
Ziarul BURSA #Sport /

Steaua a ratat 500.000 de euro

Steaua rămâne fără victorie în grupele Ligii Campionilor, ediţia 2013-2014, după ce a fost egalată în prelungirile meciului de la FC Basel. Golul din minutul 91 a dus la ratarea primei oferite de UEFA pentru victorie, un milion de euro, steliştii mulţumindu-se doar cu bonusul pentru meci egal, ceea ce însemnă o pierdere de 500.000 de euro dintr-un singur...gol. În plus, şansele ca echipa să acceadă în faza următoare a competiţiei s-au diminuat dramatic, fiind doar pur teoretice. Calificarea în şaisprezecimile competiţiei, obţinută de primele două clasate din fiecare grupă, aduce după sine un bonus de 3.000.000 de euro, dar trebuie să facem precizarea că nicio echipă autohtonă nu a reuşit această performanţă de când competiţia a trecut la actualul format. Din păcate şi şansele de a prinde locul 3, care asigură continuarea parcursului european în Europa League, sunt la fel de mici.

Pierderile nu sunt doar în bani şi nu doar ale formaţiei din Ghencea. Două piese importante din angrenajul echipei naţionale s-au accidentat, aceasta fiind o veste foarte proastă în perspectiva dublei de baraj pentru calificarea la Campionatul Mondial din Brazilia, în care tricolorii vor întâlni echipa Greciei. O accidentare mai veche a lui Pintilii a recidivat şi şansele ca el să mai fie apt pentru meciul de săptămâna viitoare tind spre zero, iar Bourceanu a suferit şi el o contuzie foarte puternică. Dezamăgit de rezultat, ultimul consideră că şansele de calificare sunt egale cu zero: "Şansele sunt nule de calificare, golaverajul ne este defavorabil. Trebuie să facem cu patru puncte mai mult decât adversarul sau el să piardă la diferenţe mari, ceea ce e cam greu. E ciudat cum se schimbă totul într-o fracţiune de secundă. E greu de digerat acum. Privind la cald, după ce am marcat rapid, am încercat să-i blocăm să nu încerce pase scurte. Nu am avut clarviziune pe contraatac pentru a încheia meciul. Cred că am făcut o partidă bună şi în multe momente am jucat ce ne-am propus. Din păcate nu am adus cele trei puncte. Am avut o şansă mare pe care am ratat-o". La fel de supărat pe rezultat s-a arătat şi tehnicianul Laurenţiu Reghecampf: "Am reuşit să marcăm, să ne creăm şi alte ocazii de a marca, din păcate lipsa de inspiraţie pe final a făcut ca scorul să fie 1-1. Echipa noastră a făcut un meci bun şi jucătorii trebuie lăudaţi. Nu cred că mai avem multe şanse de calificare în primăvara europeană. Vom încerca să câştigăm cu Schalke. Sunt foarte amărât că nu am reuşit să câştigăm meciul, puteam juca mingea afară, că atunci un jucător era lovit şi puteam termina cu 1-0. Vom încerca să trecem peste acest semieşec, dar dacă mă gândesc la prestaţia jucătorilor pe durata a 90 de minute nu pot fi decât bucuros. Nu cred că este vorba de ghinion, ci de experienţă, de inspiraţie, trebuie să învăţăm din aceste greşeli". După disputarea a patru meciuri din cadrul grupelor clasamentul se prezintă astfel: 1. Chelsea Londra - 9 puncte, 2. Schalke 04 - 6 puncte, 3. FC Basel - 5 puncte, 4. Steaua - 2 puncte. Rezultatele mai puţin fericite obţinute în cadrul grupelor Ligii Campionilor respectiv Europa League de către Steaua şi de Pandurii Târgu Jiu (după închiderea ediţiei gorjenii au jucat cu Fiorentina) se reflectă şi în clasamentul coeficienţilor pe naţiuni, unde ţara noastră ocupa prima poziţie pe anul acesta după disputarea primelor tururi preliminare, poziţie care a fost pierdută după meciurile din play-off şi grupe.

Opinia Cititorului ( 1 )

  1. Ultima metoda, in Liga Campionilor, a Mafiei Caselor de Pariuri este varsarea directa in conturile jucatorilor a sumelor aferente ! Asta deoarece nu mai sant ”sigure” biletele jucatorilor prin interpusi/e, vezi celebrul caz de la handbal, unde au fost ”saltate” prietenele /sotiile jucatorilor de handbal Montpellier, recte cazul Nicola Karabatici ! Acum fiecare jucator (probabil si maseurul echipelor) stie cat are de primit. Concret, la meciul de la Basel CATI au pariat pe 2 la pauza ?... Important e ca suma primita de stafful echipei ”pierzatoare” sa fie cu 1 euro peste suma premiata, in cazul Stelei 500001 euro

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatTMPS