"Franke" devine cel de-al 550-lea client de Enterprise Resource Planning al "Wizrom"

Jose Fierro
Companii / 21 decembrie 2016

"Franke" devine cel de-al 550-lea client de Enterprise Resource Planning al "Wizrom"

Producătorul mondial de sisteme complete pentru bucătăriile de uz casnic şi aplicatii profesionale de food service, în domeniul preparării cafelei şi în furnizarea soluţiilor de igienă, "Franke" a semnat un important contract de implementare de soluţii de business cu "Wizrom" Software, care ajunge astfel la cel de-al 550-lea client de Enterprise Resource Planning (ERP), conform unui comunicat de presă trimis de "Wizrom".

"Wizrom Software" va implementa la "Franke România", soluţiile WizPro ERP, WMS (sistem de management al depozitelor), WizOne (management resurse umane), respectiv Corporate Reporting System, pentru raportare către grupul cu sediul central în Elveţia.

Florin Porojan, General Manager "Franke România", a explicat: "Am ales Wizrom după un proces de selecţie care a durat jumătate de an şi a inclus evaluarea mai multor soluţii, dintre care noi am ales oferta cea mai bună din perspectiva eficienţei operaţionale, a procedurilor de implementare şi suport, respectiv a calităţii adaptării la legislaţia românească specifică".

Compania elveţiană îşi modernizează astfel sistemele informatice pentru a câştiga eficienţă operaţională şi a deveni mai agilă şi flexibilă la schimbările cerinţelor de pe piaţă, în condiţiile "boom-ului economic" dar şi al unei "concurenţe tot mai intense".

Adrian Bodomoiu, managing director "Wizrom" Software a declarat: "Este un dublu motiv de satisfacţie pentru echipa «Wizrom»: odată că am fost aleşi de «Franke» şi în al doilea rând că putem să marcăm o cifră rotundă pentru familia clienţilor noştri de soluţii ERP şi anume implementarea cu numărul 550. Suntem onoraţi şi, în acelaşi timp, puternic motivaţi să le oferim clienţilor noştri cele mai bune şi eficiente soluţii".

"Wizrom Software" implementează sisteme pentru planificarea resurselor întreprinderii, sisteme de management al depozitelor, sisteme de management al transportului, sisteme de automatizare a vânzărilor, sisteme de management a relaţiei cu clienţii, business intelligence şi altele, şi are, în total, 4.100 clienţi activi şi peste 40.000 de licenţe instalate.

"Franke" este prezent în România din 1998 şi deţine în prezent o reţea de 20 de showroom-uri în toată ţara.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Avocat Ianul Alexandra
cautavocat.ro
BTPay
danescu.ro
arsc.ro

Curs valutar BNR

27 Ian. 2023
Euro (EUR)Euro4.8922
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4928
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.8793
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.5612
Gram de aur (XAU)Gram de aur278.5647

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Bursele din regiune
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro