Abonament gratuit
Videoconferinţa “Antreprenoriat fără gen”Videoconferinţa “Antreprenoriat fără gen”

FRF se "leapădă" de suporterii din Malta

O.D.
Ziarul BURSA #Sport /

FRF se "leapădă" de suporterii din Malta

Suporterii echipei naţionale au reuşit să atragă, din nou, atenţia asupra lor. Federaţia Română de Fotbal se delimitează de acţiunile grupului de spectatori care a luat loc în sectorul suporterilor români la meciul din Malta şi a folosit scandări xenofobe pe parcursul jocului. Conducerea FRF anunţă că nu tolerează un astfel de comportament care contravine regulamentelor în vigoare ale tuturor competiţiilor sportive şi care nu face cinste niciunui susţinător al echipei naţionale.

Prin astfel de acţiuni, cei responsabili îi pot priva pe toţi suporterii ro-mâ-ni de şansa de a încuraja echipa naţională de pe stadion, informează site-ul FR: "Federaţia Română de Fotbal le mulţumeşte tuturor fanilor care au fost prezenţi atât în Norvegia, cât şi Malta, şi au ales să susţină într-un mod civilizat echipa naţională a României!". La scurt timp de la fluierul de start al partidei dintre Malta şi România, fanii români prezenţi pe stadionul Ta' Qali au aprins torţe şi au proferat insulte xenofobe.

Toamna trecută echipa naţională a jucat două meciuri cu tribunele goale din cauza incidentelor provocate de suporteri. Astfel, meciul dintre echipa naţională de fotbal a României şi reprezentativa similară a Lituaniei, din runda a cincea a Ligii Naţiunilor, a avut loc cu porţile închise, din cauza incidentelor de la meciul cu Serbia, din aceeaşi competiţie, conform unei decizii a Comisiei de Disciplină a UEFA. În debutul acestei competiţii, tricolorii au jucat cu Muntenegru fără spectatori din cauza unor ieşiri de la o partida cu Grecia.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatTMPS