Furnizorul de energie electrică şi gaze naturale CEZ Vânzare anunţă transferul tuturor serviciilor în mediul online pentru o perioadă de 30 de zile

J.P.
Miscellanea / 06 noiembrie 2020

Furnizorul de energie electrică şi gaze naturale CEZ Vânzare anunţă transferul tuturor serviciilor în mediul online pentru o perioadă de 30 de zile

Furnizorul de energie electrică şi gaze naturale CEZ Vânzare anunţă transferul tuturor serviciilor în mediul online pentru o perioadă de 30 de zile. Centrele de Relaţii cu Clienţii vor fi închise până la 07 decembrie 2020, conform unui comunicat trimis redacţiei.

Începând de luni, 09 noiembrie, şi până la data de 07 decembrie 2020, Centrele de Relaţii cu Clienţii CEZ Vânzare din judeţele Argeş, Dolj, Gorj, Mehedinţi, Olt, Teleorman şi Vâlcea, precum şi birourile din Timişoara, Iaşi şi Reşiţa, îşi vor suspenda activitatea fizică. Toate serviciile oferite clienţilor sunt transferate în mediul online. Prin această decizie, CEZ Vânzare contribuie la diminuarea riscului de infectare cu SARS COV 2 în comunităţile în care operează.

Canalele de comunicare online ale furnizorului CEZ Vânzare sunt cea mai sigură alternativă în contextul epidemiologic şi acoperă toata gama de servicii destinate clienţilor noştri: aplicaţia My CEZ, Info Linia CEZ, chatul online, înregistrarea sesizărilor, website-urile oficiale www.cezinfo.ro şi www.cez.ro.

Contextul epidemiologic actual necesită măsuri directe şi imediate, suplimentare celor sanitare de prevenţie implementate deja în Centrele de Relaţii cu Clienţii CEZ Vânzare. Decizia suspendării activităţii cu publicul pentru a doua oară în decursul acestei pandemii face parte din comportamentul responsabil adoptat de CEZ Vânzare încă de la debutul epidemiei.

Aşadar, clienţii CEZ Vânzare de energie electrică şi gaze naturale îşi pot soluţiona toate solicitările în relaţia cu furnizorul, din confortul şi siguranţa de #acasă, prin:

Portalul şi aplicaţia mobilă MY CEZ - mai multe informaţii despre funcţionalităţi puteţi găsi aici.

Info Linia CEZ, 0251 929, disponibilă pentru solicitarea de informaţii comerciale, de luni până vineri, în intervalul orar 08:00 - 20:00, în timp ce înregistrarea deranjamentelor electrice poate fi efectuată non stop.

De asemenea, apelând Info Linia CEZ, clienţii pot primi informaţiile de care au nevoie, fără a intra în contact cu un operator uman, prin intermediul soluţiei digitale IVR Dinamic (asistent vocal interactiv) care le oferă acces rapid la informaţii despre situaţia facturilor şi plăţilor sau pentru înregistrarea unui deranjament electric).

-Chatul cu un consultant CEZ Vânzare

Chatul online, implementat de furnizorul CEZ Vânzare pe website-ul https://www.cezinfo.ro/ este disponibil luni - vineri, în intervalul orar 08:00 - 16:00.

Alte canale de comunicare:

Completarea formularului de înregistrare al sesizărilor accesând https://www.cez.ro/ro/sesizari-form

Prin corespondenţă scrisă la adresa de e-mail cez_crc@cez.ro

Numărul de fax: 0248 524 834.

Totodată, furnizorul CEZ Vânzare îşi încurajează clienţii să folosească sistemele de plăţi online pentru plata facturilor (portalul My CEZ sau mijloacele de plată de tip internet banking, puse la dispoziţie de unităţile bancare). Mai multe detalii despre metodele de plată puteţi regăsi accesând secţiunea Modalităţi de plată, din website-ul www.cez.ro

Pe scurt

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Dtlawyers
Apanova
BTPay
Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale

Curs valutar BNR

16 Apr. 2021
Euro (EUR)Euro4.9243
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.1120
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.4730
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.6647
Gram de aur (XAU)Gram de aur233.8266

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

FINANCIAL FORUM 2021
Pagini Aurii
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro