Gabriela Firea anunţă al 52-lea transplant hepatic realizat la Spitalul Sfânta Maria

B.D.
Miscellanea /

Gabriela Firea anunţă al 52-lea transplant hepatic realizat la Spitalul Sfânta Maria

Primarul Capitalei Gabriela Firea anunţă al 52-lea transplant hepatic realizat la Spitalul Sfânta Maria din Bucureşti şi vorbeşte despre profesionalismul echipelor coordonate de Agenţia Naţională de Transplant, care diminuează efectele "campaniilor de denigrare" promovate de "unele ONG-uri", care au avut ca scop "obţinerea de foloase necuvenite prin transferul pacienţilor români în străinătate".

"Un nou succes medical la un spital administrat de Primăria Capitalei! Echipa de transplant a Spitalului Clinic Sfânta Maria a realizat al 52-lea transplant hepatic-toate reuşite -, la un pacient de 50 de ani, aflat într-o situaţie critică. Pacientul are o evoluţie bună post transplant", scrie Firea pe Facebook, felicitând întreaga echipă medicală, coordonată de prof dr Narcis Copcă-managerul spitalului şi eminentul chirurg Igor Tudorache-prof dr la Centrul de transplant din Hanovra, care a realizat, deja, 4 din cele 52 operaţii de transplant ficat.

Conform primarului general, profesionalismul, onestitatea tuturor echipelor aflate sub coordonarea ANT, cât şi conştientizarea opiniei publice duc la îmbunătăţirea condiţiilor generale în transplantul românesc şi la "diminuarea efectelor campaniilor negative promovate de unele ong-uri faţă de medicina românească".

"Aceste campanii de denigrare au avut ca scop obţinerea de foloase necuvenite prin transferul pacienţilor români în străinătate", conchide Gabriela Firea.

În perioada 2016 - 2017, Vlad Voiculescu, la acea vreme ministru al Sănătăţii, a avut îndelungi dispute, atât cu primarul Gabriela Firea, cât şi cu medicul Narcis Copcă, pe tema activităţii de transplant de la Spitalul "Sfânta Maria", din Bucureşti. În prezent, Firea şi Voiculescu sunt competitori în cursa pentru Primăria Capitalei.

Opinia Cititorului ( 1 )

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

  1. Tanti Gaby, din clanul Pandele, va rugam sa nu mai falimentati BUCURESTIUL!

    Acord

    Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatTMPS