Abonament gratuit
Videoconferinţa “Investiţii imobiliare şi achiziţii publice în pandemie”Videoconferinţa “Investiţii imobiliare şi achiziţii publice în pandemie”

GABRIELA FIREA:"Cetăţenii nu au niciun motiv de îngrijorare, furnizarea agentului termic va fi în continuare asigurată"

M.A.I.
Politică /

Gabriela Firea (Sursă foto: Twitter)

Gabriela Firea (Sursă foto: Twitter)

Primarul general Gabriela Firea susţine că bucureştenii nu au motive de îngrijorare, după falimentul RADET, întrucât agentul termic va fi furnizat în continuare. De asemnea, toţi angajaţii RADET vor fi preluaţi de compania municipală Termoenergetica, transmite News.ro.

"Aş vrea de la început să fac precizări pentru bucureşteni şi angajaţii RADET. În ceea ce-i priveşte pe cetăţeni nu au niciun motiv de îngrijorare, furnizarea agentului termic va fi în continuare asigurată la parametri decenţi, normali, ne dorim la parametri superiori, pe măsură ce înlocuim din conductele care sunt vechi de 50 - 60 de ani", a spus Firea, joi, în şedinţa Consiliului General al Municipiului Bucureşti.

Aceasta a preciat că activitatea de termoficare va fi preluată de compania Termoenergetica cea care va prelua şi angajaţii RADET.

"Salariaţii, în ziua în are-şi vor înceta activitatea la RADET, vor fi angajaţi automat la compania municipală Termoenergetica. Nu se va sista nicio zi furnizarea agentului termic", a mai spus Firea, potrivit aceleaşi surse.

Consiliul General dezbate, joi, situaţia RADET şi delegarea activităţii către Termoenergetica.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatservicii curatenie