Abonament gratuit

GABRIELA FIREA, DUPĂ PROROGAREA LEGII PRIVIND DUBLAREA ALOCAŢIILOR:"Este grav tot ceea ce se întâmplă in ţară''

A.I.G.
Politică /

"Este grav tot ceea ce se întâmplă in ţară''

Primarul Capitalei şi preşedintele PSD Bucureşti, Gabriela Firea, s-a revoltat după anunţul făcut de ministrul Muncii, Violeta Alexandru, care a anunţat că legea privind dublarea alocaţiilor copiilor va fi prorogată până la jumătatea acestui an.

"Este grav tot ceea ce se întâmplă în ţară, în ultima perioadă! Nu mai sunt bani de pensii, de salarii, de alocaţii, de spitale, de autostrăzi! Totul este ori anulat, ori îngheţat! Întrebarea care se pune este: pentru ce sunt puşi românii să strângă cureaua? Pentru ce sunt păstraţi la adăpost banii? Ce ni se pregăteşte? După toate semnele şi precedentele, banii par a fi îndreptaţi către camarila PNL. Trebuie să fie şi sponsorii şi susţinătorii lor satisfăcuţi că au ajuns la guvernare! Pe uşa din dos, dar au ajuns! Iar efectele negative le simt toţi, de la copii, la bunici!", a scris Firea, pe Facebook.

Edilul Capitalei a reacţionat astfel faţă de anunţul făcut marţi de ministrul Muncii şi Protecţiei Sociale, Violeta Alexandru, conform căruia creşterea alocaţiilor pentru copii nu se poate face peste noapte, deoarece nu sunt fonduri prevăzute în buget, astfel că măsura va putea fi implementată, cel mai probabil, după rectificarea bugetară din luna iulie 2020.

Opinia Cititorului ( 3 )

 1. A consumat PSD-ul banii din toate bugetele si au ramas doar datoriile.

  Tu cum stai cu banii la primaria capitalei? 

  Parca stateai cu mana intinsa dupa banii de la guvern. 

  Ce sa faca guvernul? Sa risipeasca bruma de bani care mai exista asa cum ai facut tu si PSD-ul cu banii din bugetele locale si public? 

  El la cine sa intinda mana? La FMI? Acum, pe timp de crestere economica?

  Voi astia de la PSD sunteti intregi la mansarda? 

  1. ASTA VOIAM SA SPUN SI EU !!! A RISIPIT BANII PRIMARIEI , PE CE I-A VENIT IN MANA !!! CA DOAR , NU ERAU BANII EI !!! E MAI PROASTA CA OPRESCU , LA CAPITOLUL ADMINISTRARE !!! S-AU , POATE , MAI RAU INTENTIONATA !!! AR TREBUI SA FIE LANGA DRAGNEA , NU LA PRIMARIA CAPITALEI !!! I-A UMPLUT DE BANI , PE UMFLATII AIA DE LA PATRIARHIE , CARE SANT DEJA PUTREZI DE BANI , SI NU AU LOC SA INTRE IN MASINILE LOR ULTRA-LUXOASE , DIN CAUZA BURTILOR ENORME , PE CARE LE AU ; PLUS FESTIVALURI , PETRECERI , PANSELUTE , CARE COSTA DE 20 DE ORI , MAI MULT DECAT FAC ; PLUS , ALTE SI ALTE PARANGHELII !!! TOATE , DIN BANII PRIMARIEI !!! DE APROAPE UN AN DE ZILE , TREBUIA SA PLATEASCA PENTRU BUCURESTI , SUBVENTIA LA CALDURA , CA AIA MA DOARE PE MINE , SI N-A PLATIT 1 LEU !!! NU CRED SA MAI PRINDA AL DOILEA MANDAT , DAR O SA LASE CAPITALA , INTR-O SITUATIE DE APOCALIPSA !!! ELECTROCENTRALE , FURNIZEAZA DE MULT TIMP , AGENTUL TERMIC NEPLATIT DE PRIMARIE !!! DOAR POPULATIA , PLATESTE LA TIMP , PARTEA EI DIN PRETUL CALDURII , SI AL APEI CALDE !!!

   SI , ARE DREPTATE , CAND SPUNE , CA E FOARTE GRAV , CE SE INTAMPLA !!! DA , E FOARTE GRAV CA UN MONSTRU CA EA , MAI ESTE LA CONDUCEREA PRIMARIEI CAPITALEI !!!

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.roConference on E-learning - Tips&Tricks
Cabinet de avocatservicii curatenie