Abonament gratuit
Videoconferinţa “Afaceri în agricultură”Videoconferinţa “Afaceri în agricultură”
PREŢUL SĂNĂTĂŢII

GABRIELA FIREA:"Peste 20.000 de persoane din Bucureşti vor fi testate"

C.B.
Miscellanea /

"Peste 20.000 de persoane din Bucureşti vor fi testate"

Primarul general, Gabriela Firea, anunţă că cele două proiecte care urmăresc testarea bucureştenilor pentru coronavirus vor începe în curând, peste 20.000 de persoane urmând a fin incluse în ele. Pentru proiectul votat de Consiliul General al Municipiului Bucureşti, care prevede utilizarea de teste care se analizează pe aparate RT PCR, au fost deja încheiate parteneriate cu laboratoare acreditate, pentru celălalt căutându-se soluţii. "Acest proiect a fost blocat doar pentru că l-am propus eu. Din cinism şi invidie", susţine Firea.

"În scurt timp, va începe testarea extinsă a persoanelor fără simptome din Bucureşti. În total, peste 20 000 de teste în prima etapă. Pentru testarea voluntară a 11.000 de bucureşteni, cu teste de tip antigen normale, nu rapide ce pot da erori, care se analizează în aparatele PCR, avem deja încheiate parteneriate cu laboratoare acreditate. IT-iştii noştri lucrează la platforma unde se vor face înscrierile pentru testare", a scris Firea, luni, pe FAcebook.

Primarul general afirmă că, în privinţa celor 10.500 de bucureşteni cuprinşi în esantionul elaborat de INSP, pentru testarea de anticorpi, din cadrul studiului ştiinţific care va arată gradul de contaminare a comunităţii din Capitală, circulaţia virusului şi procentul de imunizare pe cale naturală a populaţiei, "cu siguranţă vom găsi modalităţile optime pentru demararea şi finalizarea în cele mai bune condiţii a acestui proiect atât de necesar, preluat din practică ţărilor civilizate şi care au luptat real cu virusul nou".

"Acest proiect a fost blocat doar pentru că l-am propus eu. Din cinism şi invidie. Ce se poate cu succes în întreagă lume, la noi este blocat. Am schimbat de câteva ori locaţiile pentru testare. Fapt inimaginabil, dar real! Este un proiect necesar sănătăţii populaţiei. Am renunţat şi la ideea testării în cabinetele de medicină şcolară, pe care ne angajasem să le dezinfectam. Oricum, virusul poate fi adus în şcoli de oricine, nu doar de «testaţii lui Firea». Atâta răutate nu am văzut! Dacă s-ar adună energia pentru lucruri pozitive şi nu pentru a pune piedici, cu siguranţă viaţă tuturor s-ar schimbă în bine", a mai scris Gabriela Firea.

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, anunţa, în 11 mai, că ambele proiecte de testare a populaţiei vor demara în următoarele zile, atât cel anunţat în urmă cu o lună, împreună cu Institutul "Batei Balş", dar şi cel votat de Consiliul General al Municipiului Bucureşti. Primul vizează populaţia care deja a fost infectată, iar al doilea vizează testarea de tip antigen, pentru voluntari. În prima fază vor fi acceptaţi 11.000 de voluntari.

Opinia Cititorului ( 4 )

  1. Refuzati orice testare care incalca drepturile omului. Nu uitati ca nu sunteti produsi de Primaria Capitalei ci de Dumnezeu... Nu va poate intzepa nimeni fara voia voastra..

    de cat timp tot vorbiti ca o sa testati sunteti penibili.

    Nu va lasati "testati" de sistemul ticalosit. E foarte posibil sa va infectat deliberat sau intamplator cu virusu FIAREI, cel care a pus economia si omenirea pe chituci, astfel incat oamenii sa ajunga sa se inchine FIAREI.

    1. Stimabile! Cred ca esti cu degetele in priza si furi curent...! Ia-te de mana cu Catarama di sunati urgent, da foarte urgent la Obregia...mai sunt 2 locuri la oferta direct la Sectia IX...!

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

PREŢUL SĂNĂTĂŢII

Videoconferinţa FONDURI EUROPENE
DTLAWYERS
BTPay
ADAMA

Curs valutar BNR

30 Oct. 2020
Euro (EUR)Euro4.8743
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.1768
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.5595
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.4111
Gram de aur (XAU)Gram de aur251.6793

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

AAGES GROUP
syngenta
Cotaţii Emitenţi BVBCotaţii fonduri mutuale
14 Noiembrie - Noaptea Muzeelor
Legal Accelerators
Pagini Aurii
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatservicii curatenie