Galaţi: Aproape 6,5 milioane de lei pentru modernizarea maternităţii

ANA FELEA
Miscellanea / 14 aprilie

Galaţi: Aproape 6,5 milioane de lei pentru modernizarea maternităţii

Licitaţie pentru lucrări de modernizare la Maternitatea "Buna Vestire". Este anunţul făcut de Primăria municipiului Galaţi zilele acestea. Autorităţile spun că investiţia ar putea fi realizată cu fonduri europene, în acest sens depunând deja o cerere de finanţare, iar acum au lansat în licitaţie publică contractul privind reabilitarea şi eficientizarea energetică a maternităţii vechi din municipiul Galaţi.

Primăria anunţa: "Primăria municipiului Galaţi a lansat, în licitaţie publică, contractul privind reabilitatea şi eficientizarea energetică a Spitalului Clinic de Obstetrică - Ginecologie Buna Vestire, după ce a depus în acest scop o cerere de finanţare europeană, iar proiectul se află în prezent în evaluare. Valoarea totală estimată a contractului lansat în licitaţie este de 6.447.438,89 lei fără TVA, fiind prevăzute 17 luni de realizare a acestuia, dintre care 4 luni sunt pentru proiectare şi 13 pentru execuţie. Termenul limită pentru depunerea ofertelor este 11.05.2021".

Practic se doreşte reabilitarea termică a trei pavilioane: pavilionul în care funcţionează compartimentul ATI şi şase saloane de ginecologie, pavilionul în care funcţionează centrala termică şi pavilionul în care a fost reorganizat serviciul administrativ.

"Sunt prevăzute lucrări de reabilitare termică a elementelor de anvelopă a clădirii; lucrări de reabilitare termică a sistemului de încalzire, a sistemului de furnizare a apei calde de consum; instalarea unor sisteme alternative de producere a energiei electrice şi termice pentru consum propriu; lucrări de instalare a sistemelor de climatizare; lucrări de modernizare a instalaţiei de iluminat; lucrări de reparaţii ale tencuielilor şi de refacere a finisajelor interioare în zonele de intervenţie; repararea trotuarelor de protecţie degradate", mai spun autorităţile locale din Galaţi.

Primăria municipiului Galaţi a depus o cerere de finanţare europeană, iar proiectul se află în prezent în evaluare. Valoarea totală estimată a proiectului cu fonduri europene este de 8.636.371 lei, din care contribuţia de la bugetul local reprezintă 2.665.138,28 lei.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Videoconferinţa “Sistemul bancar după un an de pandemie”
Dtlawyers
BTPay
Allview
Stiri Locale
AAGES

Curs valutar BNR

22 Iun. 2021
Euro (EUR)Euro4.9253
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.1431
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.5003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7465
Gram de aur (XAU)Gram de aur236.9350

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Boromir
piperea.ro
Cotaţii Emitenţi BVB
Bursele din regiune
Cotaţii fonduri mutuale
CCIB - Focus Bucuresti - iunie 2021
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
Pagini Aurii
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro