GALAŢIFonduri europene în valoare de 6 milioane lei pentru modernizarea unei grădiniţe

ANA FELEA
Miscellanea / 26 ianuarie

Fonduri europene în valoare de 6 milioane lei pentru modernizarea unei grădiniţe

Grădiniţa nr. 30, din municipiul Galaţi, va intra în modernizare, iar banii necesari investiţiei, respectiv 6 milioane de lei, au fost atraşi din fonduri europene.

Potrivit datelor prezentate de Biroul de Presă din cadrul Primăriei Galaţi, contractul a fost recent atribuit, iar în urma licitaţiei publice, oferta declarată câştigătoare a fost cea depusă de Asocierea Ecoloptim SRL - Arhidesign GS SRL - Stiloterm SRL. Valoarea contractului este de 3.978.680 lei, fără TVA, şi sunt prevăzute trei luni pentru proiectare şi şase luni pentru execuţia lucrărilor.

"Principalele categorii de lucrări vizează reabilitarea termică a clădirii, instalarea de panouri solare, înlocuirea sistemului de distribuţie a apei calde, realizarea unei şarpante din lemn ignifugat cu învelitoare din ţiglă metalică, refacerea trotuarelor, refacerea tencuielilor exterioare şi a instalaţiilor sanitare. Primăria municipiului Galaţi a atras fonduri europene pentru obiectivul Reabilitarea şi eficientizarea energetică a Grădiniţei cu Program Prelungit nr. 30, iar valoarea totală a proiectului este de aproape 6 milioane de lei cu TVA Implementarea proiectului va contribui la realizarea obiectivului specific al priorităţii de investiţii prin măsurile propuse care au drept scop creşterea eficienţei energetice a clădirii unităţii de învăţământ şi utilizarea energiei din surse regenerabile", informează Biroul de Presă din cadrul Primăriei Galaţi.

Proiectul este finanţat în cadrul Programului Operaţional Regional 2014-2020; Axa prioritară 3 - Sprijinirea tranziţiei către o economie cu emisii scăzute de carbon; Prioritatea de investiţii 3.1 - Sprijinirea eficienţei energetice, a gestionării inteligente a energiei şi a utilizării energiei din surse regenerabile în infrastructurile publice, inclusiv în clădirile publice, şi în sectorul locuinţelor; Operaţiunea B - Clădiri Publice, Apel de proiecte nr. POR/2020/3/3.1/B/2/NE,SE,SM.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Apanova
BTPay
Electromagnetica
infinitumcosmetics.ro
fabricadeceai.ro

Curs valutar BNR

19 Mai. 2022
Euro (EUR)Euro4.9474
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.7141
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.8270
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8404
Gram de aur (XAU)Gram de aur276.8333

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Bursele din regiune
piperea.ro
romaniansmartcity.ro
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
thediplomat.ro
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro