Galaţi: Investiţie de peste 6 milioane de lei în două spitale

ANA FELEA
Miscellanea / 29 iunie

Galaţi: Investiţie de peste 6 milioane de lei în două spitale

Consiliul Judeţean Galaţi a anunţat ca a semnat un nou proiect cu fonduri europene, prin care se urmăreşte creşterea siguranţei pacienţilor din două dintre cele mai importante unităţi medicale din municipiul reşedinţă de judeţ.

"Am semnat în format electronic un nou proiect de finanţare pentru Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Sf.Ap.Andrei şi Spitalul Clinic de Boli Infecţioase Sf. Cuvioasa Parascheva Galaţi. Este vorba despre o investiţie cu bani europeni pentru crearea infrastructurii sistemelor de detectare, semnalizare şi alarmare incendii cu acoperire totală. Tot în cadrul celor două unităţi sanitare, va fi creată infrastructura pentru alarmarea în cazul depăşirii concentraţiei maxime admise de oxigen în atmosferă şi redimensionarea infrastructurii de fluide medicale şi a instalaţiei electrice", a scris Costel Fotea, preşedintele CJ Galaţi, pe Facebook.

Valoarea totală a investiţiei este de 6.552.501,94 lei, finanţare cu fonduri europene prin POIM - Programul Operaţional Infrastructură Mare. În perioada următoare, pentru cele două spitale, vor mai fi semnate şi alte contracte, în valoare totală de 33.525.133,96 lei.

csalb.ro
Electromagnetica
arsc.ro

Curs valutar BNR

12 Aug. 2022
Euro (EUR)Euro4.8909
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.7450
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.0380
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7696
Gram de aur (XAU)Gram de aur272.6466

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Bursele din regiune
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro