Conferinţa internaţională “Finanţarea Infrastructurii prin mecanismele Pieţei de Capital”Conferinţa internaţională “Finanţarea Infrastructurii prin mecanismele Pieţei de Capital”

General Electric rămâne pe pierderi

Alina Vasiescu
Ziarul BURSA #Internaţional /

General Electric rămâne pe pierderi

Conglomeratul industrial american General Electric Co. (GE) a raportat, ieri, pierderi pentru trimestrul al treilea din anul curent, respectiv vânzări în stagnare, conform Reuters.

Pierderea din operaţiunile continue a fost de 1,33 miliarde de dolari în cele trei luni încheiate în 30 septembrie, comparativ cu un rezultat negativ de 22,96 miliarde de dolari în acelaşi interval din 2018, când GE a avut cheltuieli contabile speciale de 22 de miliarde de dolari.

Pierderea pe acţiune a fost de 15 cenţi, faţă de 2,64 dolari în anul anterior.

Însă, compania a realizat un câştig ajustat de 15 cenţi/titlu, comparativ cu 11 cenţi, cât preconizau analiştii.

"Rezultatele financiare semnalează progresul în transformarea GE", a declarat directorul executiv al companiei, Larry Culp.

Veniturile totale ale GE au scăzut la 23,36 miliarde de dolari în intervalul de raportare, faţă de 23,39 miliarde de dolari în trimestrul al treilea din 2018.

GE Power, divizia de electricitate din cadrul GE, şi-a redus veniturile trimestriale cu 14%, în ritm anual, la 3,9 miliarde de dolari, în condiţiile în care comenzile pentru turbine şi alte produse au scăzut cu 30%, potrivit CNBC. Pierderile acestei divizii au fost de 144 milioane de dolari, mai mici cu 79% faţă de cele de 676 milioane de dolari în anul precedent.

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

BTPay
Cotnari
Gala Anis
Leap

ENGLISH SECTION

more articles

Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatTMPS