George, primul banking inteligent din România este disponibil şi pentru microîntreprinderi şi IMM-uri

G.U.
Bănci-Asigurări / 26 noiembrie 2021

Sursă foto: BCR

Sursă foto: BCR

George, primul banking inteligent din România, se lansează oficial pentru business şi le propune antreprenorilor români să fie parteneri în lumea afacerilor inteligente digital, se arată într-un comunicat remis redacţiei. George transferă experienţa digitală completă, pe care a acumulat-o în cei trei ani de la implementarea în România şi pe care o oferă celor 1,3 milioane de clienţi persoane fizice, către mediul de afaceri. Platforma pune astfel la dispoziţia antreprenorilor un ecosistem de funcţionalităţi care îi va ajuta să aibă un control mai bun al afacerilor, într-un mod simplu, rapid şi modern.

"Ultimii doi ani au demonstrat rezilienţa constructivă şi creativă a mediului de afaceri din România. Le datorăm enorm antreprenorilor, pentru că au ştiut să se adapteze şi au făcut acest lucru cu un efort impresionant, atât material, cât şi uman. În spatele afacerilor, care trec prin transformări existenţiale şi, în primul rând, digitale, sunt oameni cărora le trebuie un partener de drum ancorat în prezent şi conectat la viitor. Au nevoie de o platformă deschisă pentru afaceri inteligente, capabilă să le simplifice viaţa, care să le ofere flexibilitate şi viteză în luarea deciziilor ce fac diferenţa în business. Un instrument care le poate asigura transferuri mai rapide de informaţie, fluxuri de lucru mai eficiente şi servicii financiare mai rapide, fără hârtii semnate şi deplasări fizice. Am învăţat, împreună cu clienţii noştri, cum să construim un astfel de instrument. Cum să le putem pune la dispoziţie timp personal sau timp pe care îl pot dedica pentru dezvoltarea afacerii. Împreună cu ei, cei 80.000 de clienţi activi deja, îl deschidem acum oficial pe George pentru afaceri", a declarat Sergiu Manea, CEO Banca Comercială Română.

Potrivit sursei citate, prin lansarea lui George şi pentru mediul de business, Banca Comercială Română (BCR) propune antreprenorilor un portofoliu de produse şi funcţionalităţi digitale, unic ca ofertă integrată pe piaţa din România. Printre acestea, cele mai importante sunt:

Digital onboarding - orice antreprenor, administrator unic de companie, îşi poate deschide un cont pentru afaceri 100% online, fără să intre în contact fizic cu banca. Fără încărcarea documentelor în platformă şi cu o singură ofertă de cont curent, este mai simplu ca oricând să-ţi deschizi un cont de companie;

Multiprofile - asigură gestionarea în aplicaţie a contului de business, cât şi a celui personal, şi elimină nevoia folosirii de token-uri fizice sau a numerelor de telefon diferite;

Overdraft digital - oferă posibilitatea contractării unei linii de credit de până la 300.000 de lei, 100% online, cu un timp de aprobare de 15 minute, fără solicitarea altor documente. Toate informaţiile necesare acordării creditului sunt prelucrate automat în George, inclusiv semnarea contractului.

Companiile care îşi deschid un cont de business George beneficiază de o personalizare a serviciilor în funcţie de comportamentul tranzacţional al afacerii.

Platforma George a fost extinsă către mediul de business cu ajutorul şi implicarea clienţilor BCR. În ultimul an, peste 80.000 de clienţi au avut ocazia să interacţioneze cu platforma, în faza de testare, şi au oferit suport în definitivarea experienţei.

Cele mai apreciate funcţionalităţi din George sunt acum disponibile şi pentru contul de companie:

Deschidere completă pentru business:

- Se poate intra extrem de uşor, dar sigur. Prin: PIN, pattern (tipar), amprentă sau recunoaştere facială;

- Meniuri simple, unde plăţile se fac intuitiv şi rapid;

- Transferuri şi plăţi în lei şi valută, inclusiv plăţi automate (Standing Order/Direct Debit) şi plăţi de facturi;

- Reply & redo pe tranzacţii, ca într-un simplu mail;

- Scanarea codurilor QR/codurilor de bare/IBAN-urilor şi generare de coduri QR;

- Personalizarea şabloanelor de plată şi a tranzacţiilor, precum şi clasificarea tranzacţiilor;

- Notificări push;

- Gestionarea completă a cardurilor, prin posibilitatea blocării şi deblocării lor, a recuperării PIN-ului, setarea limitelor de card şi reemiterea cardurilor în aplicaţie.

Managementul afacerii în digital

- Obţinerea rapidă a unui extras de cont în aplicaţia mobilă;

- Căutare simplă, de tipul motoarelor web, în arhiva tranzacţională disponibilă până la şapte ani. Poţi căuta după cuvinte-cheie, nume sau date, în funcţie de cum îţi este mai uşor;

- Gestiune mai bună a vieţii financiare a companiei, prin alocarea rapidă a cheltuielilor şi tranzacţiilor;

- Culori şi imagini de profil pentru personalizarea conturilor, dar şi posibilitatea configurării ecranului principal;

- Etichetare tranzacţii şi adăugare ataşamente pentru organizarea mai uşoară a afacerii.

Magazin online

- Soluţii de securitate cibernetică Bitdefender, pentru afaceri, cu preţuri preferenţiale;

- Certificate de semnătură digitală calificată Trans Sped;

- Aplicaţia TOM, care poate transforma orice telefon într-un POS;

- Solicitare leasing.

În inima primului banking inteligent© din România se află platforma digitală George, cea mai populară platformă de digital banking din Europa Centrală şi de Est, care are deja peste 1,3 milioane de clienţi persoane fizice în România. Dintre aceştia, 300.000 de noi clienţi au făcut cunoştinţă cu George numai în 2021.

George este un ecosistem digital, care se transformă şi evoluează permanent. Astfel, George a adăugat 40 de noi funcţionalităţi numai în acest an şi se bucură de cel mai mare rating în rândul aplicaţiilor bancare din România în Google Play şi AppStore. Platforma George a fost proiectată de hub-ul de inovaţie de la Viena al Erste Group, cu implicarea mai multor tineri IT-işti români. George a fost redezvoltat la nivel local de experţii BCR, împreună cu un întreg ecosistem digital, unic în Grupul Erste. Mai multe detalii despre George pentru afaceri sunt disponbile aici.

George pentru afaceri va fi prezentat astăzi LIVE, începând cu ora 12:00, în cadrul IQ Digital, un proiect hibrid media complex care îmbină elemente din televiziune, digital video, online publishing, dar şi din zona trainingurilor şi a marilor evenimente de business organizate înaintea pandemiei, proiect gândit de echipa festivalului UPGRADE 100.

Energia în priză
Apanova
BTPay
Electromagnetica
Apanova
hidroelectrica.ro
danescu.ro
arsc.ro

Curs valutar BNR

02 Oct. 2023
Euro (EUR)Euro4.9744
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.7191
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.1701
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7415
Gram de aur (XAU)Gram de aur278.1602

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
ahkawards.ro
cnipmmr.eu
gotech.world
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb