Gerke Witteveen devine CEO al NN Pensii

F.D.
Companii / 26 septembrie

Gerke Witteveen devine CEO al NN Pensii

Gerke Witteveen este noul CEO al NN Pensii SAFPAP S.A. începând din 9 octombrie 2023. Gerke o înlocuieşte pe Andreea Pipernea, care a condus NN Pensii SAFPAP S.A. în ultimii şase ani şi care va urma noi oportunităţi profesionale şi antreprenoriale în afara NN, conform unui comunicat de presă al companiei.

Potrivit sursei citate, Gerke are o experienţă de aproape 20 de ani în domeniul financiar. În ultimii şapte ani a deţinut rolul de CFO al NN Asigurări de Viaţă şi este membru al consiliului de administraţie NN Asigurări din 2020. Totodată, a deţinut rolul de vicepreşedinte al Uniunii Naţionale a Societăţilor de Asigurare şi Reasigurare din România (UNSAR) din 2017 până în prezent şi este membru de board al Camerei de Comerţ Româno-Olandeze (NRCC).

"Mai departe, în rolul de CEO al NN Pensii, voi continua dezvoltarea excelenţei operaţionale a companiei şi consolidarea strategiei de investiţii prin care susţinem peste 2 milioane de români să economisească pentru pensie prin Pilonul II. În următorii ani, atenţia se va concentra asupra politicilor sustenabile de investiţii aliniate standardelor ESG - Environmental, Social, Governance. O prioritate importantă va fi şi accelerarea digitalizării pentru a oferi participanţilor o experienţă simplă şi rapidă în interacţiunea cu pensia lor privată obligatorie.", a spus Gerke Witteveen.

De când s-a alăturat NN, Gerke Witteveen a consolidat aria financiară a companiei şi a contribuit la transformarea digitală a NN, ca parte a strategiei de a deveni asigurătorul digital al viitorului. S-a implicat de-a lungul timpului în proiecte diverse, cel mai notabil fiind implementarea standardului de raportare financiară IFRS17.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Electromagnetica
danescu.ro
arsc.ro
dtoys.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

06 Dec. 2023
Euro (EUR)Euro4.9681
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.6029
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2648
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8001
Gram de aur (XAU)Gram de aur299.3672

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
ahkawards.ro
Cotaţii fonduri mutuale
ccib.ro
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
thediplomat.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb