Gheorghe FALCĂ: "Petiţie favorabilă României privind aderarea la Schengen"

G.D.
Politică / 24 martie

Gheorghe FALCĂ: "Petiţie favorabilă României privind aderarea la Schengen"

Eurodeputatul PPE/PNL, Gheorghe Falcă a transmis că România primeşte o veste foarte bună în ceea ce priveşte aderarea la Spaţiul Schengen, conform unui comunicat remis redacţiei. "Petiţia depusă de către Asociaţia pentru Energie Curată şi Combaterea Schimbărilor Climatice, privind aderarea ţării noastre la Schengen a fost adoptată, iar coordonatorii grupurilor politice au decis că această petiţie să ia forma unei Rezoluţii care urmează să fie prezentată şi adoptată în plenul Parlamentului European", a transmis FALCĂ.

Potrivit sursei citate, europarlamentarul PNL arată, în continuare: "În cadrul comisiei pentru petiţii din care fac parte a fost dezbătută petiţia privind aderarea ţării noastre la Schengen. Iniţiatorii au semnalat faptul că în data de 9 iunie 2011, Consiliul UE a adoptat o poziţie favorabilă României în ceea ce priveşte aderarea la spaţiul Schengen, având în vedere îndeplinirea tuturor condiţiilor tehnice şi reclamă veto-ul abuziv al Austriei împotriva ţării noastre şi a Bulgariei, cu încălcarea Tratatelor Uniunii Europene. În cuvântul de susţinere a petiţiei tinerilor din România, am amintit faptul că pentru a ne apăra libertatea, noi românii a trebuit să trecem printr-o Revoluţie, la care am participat şi eu direct şi să ne sacrificăm pentru drepturile noastre. Cei care aduc atingere drepturilor noastre, devin adversarii noştri".

FALCĂ subliniază în mod categoric că: "Este încă un vot prin care, deocamdată la nivel de comisie de specialitate, Parlamentul European îşi arată susţinerea constantă şi fără echivoc pentru aderarea României la Spaţiul Schengen".

Eurodeputatul PPE este de părere că presiunea pe care o menţine România este importantă şi le mulţumeşte tinerilor iniţiatori ai petiţiei adoptate. "Este important să spunem, cu subiect şi predicat, că ne vom apăra toate drepturile noastre ca stat membru UE până la capăt, adică până când va cădea şi ultima barieră împotriva aderării noastre la Schengen", încheie FALCĂ.

Opinia Cititorului ( 2 )

  1. SĂ-ȚI CRAPE ... FALCA DACĂ E AȘA ?! SAU NUMAI ȘĂ ȚI SE UMFLE ? ...

    1. ai vorbit si tu ca sa te afli in treaba

România - Strategia dezvoltării
mk-airport.ro
Electromagnetica
BTPay
danescu.ro
ccib.ro
arsc.ro

Curs valutar BNR

31 Mai. 2023
Euro (EUR)Euro4.9696
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.6562
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.1125
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7565
Gram de aur (XAU)Gram de aur293.0418

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Bursele din regiune
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
thediplomat.ro
thediplomat.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro