Abonament gratuit
Videoconferinţa “Investiţii imobiliare şi achiziţii publice în pandemie”Videoconferinţa “Investiţii imobiliare şi achiziţii publice în pandemie”

GHEORGHE PIPEREA:Patronii de hoteluri se pregătesc să dea în judecată guvernul

G.M.
Miscellanea /

Gheorghe Piperea

Gheorghe Piperea

Mai mulţi patroni de hoteluri din România anunţă că vor da în judecată statul român. Aceştia îşi doresc recuperarea pierderilor şi daune în lipsa unor măsuri care să îi sprijine în această perioadă, potrivit Stiripesurse.ro.

"Deocamdată suntem în curs de a forma un consorţiu procesual din 15 patroni de hoteluri. Săptămâna viitoare voi face anunţurile. Ei sunt decişi să dea statul român în judecată, pe de o parte prelungirea nejustificată a stării de urgenţă sub numele de stare de alertă, în condiţiile în care toate ţările din jur şi au deschis turismul.

Şi mai doresc să dea în judecată statul pentru că nu există o motivaţie reală pentru care să se păstreze această închidere a economiei României, ceea ce îi va duce în curând în faliment", a declarat Ghoerghe Piperea, la Antena 3.

Opinia Cititorului ( 7 )

 1. Orban a spus clar că nu-l interesează HORECA sau restul economiei care a rămas închisă.

  1. Ai citit pe sărite! Nu a spus in forma asta dar tu le rastalmacesti că ești pesedist!

  ce isi freaca mainile piperosu ca mai mananca si gura lui ceva iar daca va pierde procesul {asa cum se intampla foarte des} va da vina pe statul paralel dar a papat paralele fraierilor pe care i-a prostit sa inceapa procesele!!!

  a gasit acest "nimeni" cativa fraieri pe care sa-i pacaleasca! Asta si metoda "accidentul" or sa mearga la nesfarsit la cati prosti sunt in Romania...

  Ce presedinte , premier , guvern , nu doreste deschiderea fabricilor , hotelurile , restaurantele , statiunile ,etc !?...

  Vreti mii de decese pe zi ???? 

  Vretii parjol general , vreti sa nu ne msi revenim zeci de ani !?

  Asa se pare, numai sa ajunga psd la guvernare 

  Domnule Piperea, ce dracu domnule involuezi?Al apărat zeci,sute de mii de români în războiul francului elvețian si acum începi cu 15 Horecaisti! Mă așteptam la ceva grandios demn de dumneata:procese individuale cu cei 1,5 miliarde de chinezi!!

  1. Hai sa calculăm:20.000.000 de români în proces fiecare cu 1.500.000.000 de chinezi, taxă de reprezentare ptr Piperea sumă modestă de 1 leu=30.000.000.000

   000lei !! Asa da! 

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatservicii curatenie