Ghid informativ al Bucureştiului - "My City Bucharest"

Eli Roman
Ziarul BURSA #Media-Advertising / 30 ianuarie 2004

Compania Advision a lansat pe piaţă ghidul "My City Bucharest", o selecţie a celor mai importante loocaţii şi servicii turistice, culturale, sociale şi comerciale din capitală. Editat în format de buzunar, ghidul cuprinde informaţii din domenii diverse şi reprezentative pentru viaţa socială şi culturală a Bucureştilor: evenimente, hoteluri, restaurante, baruri, cluburi, cafenele, magazine, linii aeriene, agenţii de turism, saloane de frumuseţe, săli de fitness, transport, internet, sănătate, artă şi cultură, servicii şi informaţii diverse.

Distribuită gratuit în 250 de locaţii, publicaţia se adresează deopotrivă persoanelor aflate în Bucureşti în calitate de turişti sau oameni de afaceri, români sau străini, precum şi locuitorilor Capitalei. Tiparit în 20.000 de exemplare, ghidul este prezentat în varianta bilingvă (româno-engleză), iar conţinutul este actualizat şi completat trimestrial, secvenţialitate care marchează şi frecvenţa sa de apariţie.

"My City Bucharest" conţine, de asemenea, un sistem propriu de evaluare a recomandărilor, simbolizat printr-un papion roşu, menit să evidenţieze o data în plus anumite locaţii care acreditează astfel standardul european al serviciilor şi produselor prezentate.

Pe scurt

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Avocat Ianul Alexandra
cautavocat.ro
BTPay
danescu.ro
arsc.ro

Curs valutar BNR

03 Feb. 2023
Euro (EUR)Euro4.9005
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4823
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.9076
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.4945
Gram de aur (XAU)Gram de aur275.3749

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Bursele din regiune
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro