Conferinţa “Codul insolvenţei 2020”Conferinţa “Codul insolvenţei 2020”

Gigel Ştirbu cere votarea rapoartelor de activitate ale TVR şi Radio România

M.I.A.
Politică /

Gigel Ştirbu (Sursă foto: Twitter)

Gigel Ştirbu (Sursă foto: Twitter)

Preşedintele Comisiei pentru cultură din Camera Deputaţilor, Gigel Ştirbu, a afirmat că PNL cere votarea rapoartelor de activitate ale TVR şi Radio România, parlamentarul afirmând că aceste două instituţii "au devenit oficine de partid", potrivit Agerpres.

La finalul şedinţei Biroului Executiv al PNL, Ştirbu a spus că liberalii solicită Birourilor permanente reunite să pună pe ordinea de zi şi să sesizeze comisiile de specialitate pentru "analiza şi votarea rapoartelor de activitate ale celor două instituţii media naţionale".

"Am făcut acest lucru deoarece în ultima perioadă sesizările care vin pe adresa celor două comisii de specialitate din Camera Deputaţilor şi din Senat au escaladat. Avem semnale că în cele două instituţii de presă se întâmplă lucruri care frizează penalul. Avem informaţii cum că angajaţii celor două instituţii de presă naţionale ale României se află într-o situaţie extrem de neplăcută, formele asociative ale angajaţilor din cele două instituţii ne solicită aproape săptămânal să facem astfel de sesizări către Birourile permanente reunite, cât şi către instituţiile statului", a afirmat el.

Totodată, a spus că, în acest sens, va fi sesizată Curtea de Conturi.

"Această sesizare pe care noi astăzi o vom depune în urma şedinţei Biroului Executiv a mai fost depusă de Comisia de cultură din Camera Deputaţilor, fără ca noi să primim un răspuns", a adăugat Ştirbu, conform sursei citate.

Deputatul a mai spus că a fost luată această iniţiativă "deoarece cele două instituţii de presă au devenit oficine de partid, efectiv au renunţat la misiunea sau, mai bine zis, au abandonat misiunea pentru care există, anume aceea de a informa cu obiectivitate, cu deontologie profesională cetăţeanul plătitor de taxe".

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

DTLAWYERS
Business Card
BTPay
Gala 'Women in Economy 2020'
Benihana
Hotel Marshal Garden

ENGLISH SECTION

more articles

Anvergura
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
Pagini Aurii
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatTMPS