Abonament gratuit
Videoconferinţa “Investiţii imobiliare şi achiziţii publice în pandemie”Videoconferinţa “Investiţii imobiliare şi achiziţii publice în pandemie”

Gilles Zeitoun este noul director general al Cetelem România

C.P.
Ziarul BURSA #Bănci-Asigurări /

Managementul Cetelem România va fi preluat de către Gilles Zeitoun, care a ocupat până în prezent func-ţia de director general adjunct în cadrul companiei. Gilles Zeitoun îl înlocuieşte astfel pe Daniel Boaje, al cărui mandat s-a încheiat.

"Decizia de numire a domnului Zeitoun în funcţia de director general al Cetelem România a fost luată având în vedere noua strategie de dezvoltare pe care BNP Paribas Personal Finance o are în regiune", a declarat Louis-Michel Duray, Director Regiune Europa Centrală şi de Est şi Preşedinte al Consiliului de Adminis-traţie Cetelem IFN.

Gilles Zeitoun a absolvit Ecole Polytechnique din Paris, iar din 1994 este angajat al Cetelem Franţa.

În perioada 1994-septembrie 2008 a ocupat mai multe funcţii de conducere în cadrul grupului Cetelem, respectiv: Director al departamentului Scoring şi Expert System Cetelem Franţa, Director de Risc, Director Fuziuni şi Achiziţii, Membru în Comitetul Director al Cetelem Franţa.

În toamna anului 2008, Gilles Zeitoun a fost numit director general adjunct al Cetelem România.

În România, Cetelem activează pe piaţa creditelor de consum, beneficiind de experienţa de peste 50 de ani a grupului financiar francez BNP Paribas Personal Finance. În afară de creditul de consum în magazine, Cetelem IFN oferă carduri de credit sub sigla MasterCard, credite auto şi credite de nevoi personale cu acordare prin telefon sau Internet.

Opinia Cititorului ( 1 )

  1. firma serioasa ,investitor stain etc etc inca citeva din aceasta categorie si fericirea -i gata bravos natiune .

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatservicii curatenie