Giorgi Shagidze îşi va continua mandatul de CEO şi Preşedinte al Comitetului de Conducere al maib

F.D.
Bănci-Asigurări / 22 februarie

Giorgi Shagidze, CEO şi Preşedinte al Comitetului de Conducere al maib

Giorgi Shagidze, CEO şi Preşedinte al Comitetului de Conducere al maib

Maib, cea mai mare bancă din Republica Moldova, anunţă că Giorgi Shagidze îşi va continua mandatul de CEO şi Preşedinte al Comitetului de Conducere al băncii până la 31 decembrie 2025. În cazul unui IPO de succes al băncii, mandatul va fi prelungit până la 31 decembrie 2026. Decizia de a extinde mandatul lui Giorgi Shagidze urmează a fi supusă aprobărilor corespunzătore. Se anticipează că o decizie de aprobare va fi luată în următoarele zile, asigurând o continuitate fluentă a managementului şi a dezvoltării strategice pentru maib, conform unui comunicat de presă remis Redacţiei.

Din februarie 2021, când Giorgi Shagidze a preluat leadershipul băncii, maib a trecut printr-o transformare ambiţioasă, care a dus la creşterea cotei de piaţă pe toate segmentele de business, la creşterea performanţei financiare şi la triplarea numărului de utilizatori ai aplicaţiei mobile, consolidând poziţia băncii de lider incontestabil al sistemului bancar din Republica Moldova.

"După o primă fază de succes a transformării, ne-am axat pe o revizuire a priorităţilor strategice, inclusiv pe planurile noastre de a lista banca la o prestigioasă bursă de valori, precum şi de a explora căi de creştere complementare în digital banking. Alături de Giorgi ca CEO sunt încântat să mă angajez în această nouă etapă de dezvoltare a maib", a declarat Vytautas Plunksnis, Preşedintele Consiliului băncii.

"Este o onoare pentru mine să continui să conduc maib în această nouă etapă de transformare. Republica Moldova se află acum într-un moment critic, după decizia istorică a Consiliului European din decembrie anul trecut de a deschide negocierile de aderare la Uniunea Europeană. Fiind banca nr. 1 în ţară, vedem o oportunitate extraordinară, dar şi o responsabilitate, pentru maib, în acest parcurs de integrare. Fiecare angajat maib a fost esenţial pentru succesul pe care l-am obţinut şi sunt încântat de oportunitatea de a continua să conduc această echipă excepţională", a declarat Giorgi Shagidze, CEO şi Preşedinte al Comitetului de Conducere al maib.

"Sunt încântat de oportunitatea de a-l păstra pe Giorgi în echipă şi de a continua, sub conducerea sa, agenda noastră de transformare. Maib a demonstrat rezultate cu adevărat spectaculoase în ultimii 3 ani şi ne propunem să menţinem această dinamică, continuând să creştem nivelul de performanţă pe măsură ce ne angajăm în această nouă etapă a dezvoltării noastre", a menţionat Vasile Tofan, Preşedintele Comitetului de nominalizare şi remunerare.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

APA NOVA
hidroelectrica.ro
aages.ro
fedbet.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

19 Apr. 2024
Euro (EUR)Euro4.9764
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.6687
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.1404
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8125
Gram de aur (XAU)Gram de aur357.7647

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
domeniileostrov.ro
edevize.ro
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
everythinghr.live
hipo.ro
32.aicps.ro
roenergy.eu
AIESEC
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb