Giovanni Villabruna a fost ales Preşedinte Confindustria Romania

D.I
Companii /

Giovanni Villabruna

Giovanni Villabruna

Asociaţii Confindustria Romania s-au reunit la finalul săptămânii trecute la Bucureşti pentru alegerea noului Preşedinte Confindustria Romania precum şi a Consiliului Naţional Confindustria România, se arată într-un comunicat remis astăzi Redacţiei.

Conform documentului, fostul Preşedinte, Mauro Maria Angelini, nu a putut participa la întrunire, din motive personale.

Giovanni Villabruna, (Ansaldo Nucleare - Grupul Ansaldo Energia), cu o experienţă profesională de peste treizeci de ani în ţara noastră, a fost ales Preşedinte al Asociaţiei, obţinând 97% dintre voturile membrilor, drept dovadă a atenţiei de care a beneficiat această prestigioasă candidatură precum şi a interesului în creştere pentru proiectul Confindustria.

Printre temele pe care le va aborda cu prioritate în cadrul mandatului său, noul Preşedinte a enumerat dezvoltarea asociativă, nu doar în sensul creşterii numerice cât şi a celei calitative.

Villabruna subliniat de asemenea necesitatea unui dialog mai amplu cu întreprinderile de mari dimensiuni aflate în România, adresând un mesaj de reflecţie către marile bănci italiene prezente în ţara noastră, ce reprezintă un partener indipensabil în susţinerea dezvoltării în special a IMM-urilor. Noul Preşedinte a menţionat şi sectoarele de mare interes pentru creşterea României, precum agricultura, care într-un sens mai amplu poate fi considerată agroindustrie, energia, construcţii/infrastructură şi mediu.

Potrivit comunicatului, Giovanni Villabruna a citat în cadrul discursului său de învestitură întârzierile din cauza birocraţiei, creşterea costului muncii, lipsa mâinii de lucru ca fiind câteva dintre problemele întâmpinate de oamenii de afaceri italieni în ţara noastră.

În comunicat se mai arată că la Adunare a participat în calitate de oaspete de onoare la finalul lucrărilor, Ambasadorul Italiei la Bucureşti, Marco Giungi, care în cadrul salutului său a vorbit despre importanţa operativităţii sinergice dintre toţi componenţii Sistemului Italia în favoarea antreprenoriatului italian din ţara noastră.

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

DTLAWYERS
Apanova
Business Card
BTPay

ENGLISH SECTION

more articles

Conferinţele Teatrului Naţional
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
Pagini Aurii
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatTMPS