Abonament gratuit
Videoconferinţa “Antreprenoriat fără gen”Videoconferinţa “Antreprenoriat fără gen”

GLAMI sfătuieşte companiile să nu oprească investiţiile în canalele cu performanţe

A.M.
Companii /

GLAMI sfătuieşte companiile să nu oprească investiţiile în canalele cu performanţe

Specialiştii în marketing ai GLAMI sfătuiesc companiile să nu oprească investiţiile în canalele cu performanţe şi care le aduc venituri, se arată într-un comunicat remis Redacţiei noastre.

Potrivit sursei citate, de la începutul stării de urgenţă naţională declanşată în ţara noastră, GLAMI raportează o scădere minoră în trafic şi se pregăteşte pentru o scădere generală de maximum 10-15% în următoarele două luni.

Ioana Oprea, Marketing Manager al GLAMI România, a declarat: "Această scădere în trafic este de aşteptat, însă profitabilitatea nu va fi afectată - asta este ceea ce am comunicat tuturor partenerilor noştri. Vrem să fim siguri că ne sprijinim partenerii în această perioadă prin oferirea de trafic de calitate, la cel mai mic cost-per-action."

În ceea ce priveşte magazinele online locale, de dimensiuni mai mici, specialiştii GLAMI sfătuiesc să-şi pună în evidenţă cele mai bune atuuri şi faptul că acestea vor fi capabile să livreze mai rapid, direct la uşa clientului, fără limitările transportului de peste graniţe, comentează Elena Cobianu, Business Development Manager al GLAMI România.

Mai mult, magazinele ar trebui să-şi creeze o strategie de comunicare cu focus pe valorile diferenţiatoare, de-a lungul întregii perioade de stare de urgenţă, cum ar fi livrarea gratuită, perioadele de retur mai mari, cooperarea transparentă cu companiile de livrări pentru a asigura o livrare cât mai sigură a coletelor.

"Scopul nostru nu este doar să menţinem funcţionalitatea ca de obicei, ci şi să ne ajutăm vizitatorii şi magazinele partenere să-şi atingă scopurile, chiar şi în aceste situaţii unice", adaugă Toma¹ Hodboï, CEO al GLAMI.

Mai exact, după cum concluzionează Robert Johnson, Country Manager al GLAMI.ro, echipa GLAMI este în permanent contact cu toate magazinele online înregistrate pe platformă, pentru a se asigura că au toate informaţiile de care acestea au nevoie. "Monitorizăm livrările şi optimizăm traficul pentru a asigura rezultate maxime şi în acelaşi timp ne asigurăm că nu avem publicitate pe canale care ar putea transmite fake news legate de coronavirus", adaugă Robert Johnson.

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatTMPS