Google - Partenerul Principal al evenimentului DevTalks Cluj-Napoca 2023

Comunicate de presă / 21 septembrie

Google - Partenerul Principal al evenimentului DevTalks Cluj-Napoca 2023

Google se alătură în calitate de Partener Principal al celei mai ample conferinţe dedicate dezvoltatorilor şi profesioniştilor IT, DevTalks Cluj-Napoca.

Liderul global în tehnologie şi motorul de căutare cel mai utilizat la nivel mondial, Google România este un centru de inovare, dezvoltând tehnologii de vârf şi contribuind la creşterea competitivităţii industriilor locale.

Google este şi va rămâne una dintre cele mai recunoscute şi totodată influente companii din domeniul tehnologiei la nivel global, dar şi în România - fiind prezenţi în TOP 3 în Studiul Cei Mai Doriţi Angajatori în România (studiu derulat în perioada Decembrie 2022 - Aprilie 2023).

În cadrul evenimentului DevTalks Cluj-Napoca, participanţii vor putea interacţiona cu partenerul principal pe scena dedicată subiectelor despre Inteligenţa Artificială. De asemenea, comunitatea din Cluj va putea interacţiona cu reprezentanţii şi cu experţii din partea Google şi vor putea discuta despre dezvoltarea tehnologică a comunităţii.

DevTalks România este o conferinţa-cheie pentru dezvoltatorii software şi profesioniştii IT din întreaga ţară. Cu o tradiţie de succes, evenimentul revine în Cluj-Napoca la Cluj Innovation Park, şi promite să fie cel mai mare eveniment dedicat tehnologiei şi inovaţiei din România.  

Ediţia cu numarul 6 a DevTalks Cluj-Napoca va reuni peste 2000 de participanţi pasionaţi de tehnologie. Aici, profesioniştii IT, dezvoltatorii software şi experţii din domeniul hardware se vor reuni pentru a împărtăşi cunoştinţe, pentru a descoperi cele mai recente tendinţe tehnologice şi pentru a se conecta cu peste 30 de speakeri de prestigiu, atât din ţară, cât şi din străinătate.

"DevTalks România este un loc unde se conturează viitorul tehnologic al comunităţii noastre. Cu prezentări captivante, sesiuni de dezbatere şi oportunităţi de networking, DevTalks România încurajează inovaţia, învăţarea continuă şi dezvoltarea comunităţii IT din România. În acest an, DevTalks România marchează 10 ani de existenţă şi ne-am bucurat de un real succes la ediţia din Iunie 2023. Aşadar, revenim şi în Cluj-Napoca unde oferim participanţilor posibilitatea de a se conecta direct cu alţi profesionişti din industrie, participanţi care vin şi din alte comunităţi locale precum Sibiu, Oradea, Timişoara, Târgu Mureş şi nu numai. Este un eveniment pe care niciun pasionat de tehnologie sau dezvoltator software nu ar trebui să-l rateze.

Pe 27 Septembrie, toate privirile şi discuţiile din lumea tehnologiei se vor îndrepta către DevTalks România, iar aşteptările sunt ridicate. Cu siguranţă, acest eveniment va aduce contribuţii semnificative la formarea unei comunităţi IT mai puternice." - Andreea Balaci Buncianu, Delivery Area Manager Catalyst Solutions

Agenda ediţiei cu numărul 6 din Cluj-Napoca este concentrată pe Inteligenca Artificială şi evoluţii în programare. Agenda DevTalks aduce în lumina reflectoarelor inovaţiile în tehnologie şi ce impact vor avea în comunităţi, prezentând cele mai discutate subiecte în trend.

Printre subiectele care vor fi abordate în cadrul celor peste 30 de sesiuni se numără: Inteligenţa Artificială, Roboţi, viitorul sustenabil în oraşul tău, cum va salva spaţiul lumea, cybercrimes, trenduri în Java, Web, Cloud, DevOps, etc.

Pe scena principală a evenimentului, powered by Google, vor susţine sesiuni de prezentare Cristina Krop - Founder @Space for a Better World, Syed Rehan - Global IOT Cybersecurity Specialist @AWS, Katie Gamanji - Senior Field Engineer @Apple, Amit Bendor - Head of AI @Artlist, Tejas Chopra - Software Engineer @Netflix, cât şi experţi din comunităţile locale.

Ziarul BURSA este partener media al evenimentului.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Electromagnetica
danescu.ro
domeniileostrov.ro
arsc.ro
raobooks.com
boromirmarket.com
Stiri Locale

Curs valutar BNR

11 Dec. 2023
Euro (EUR)Euro4.9708
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.6131
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2443
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7989
Gram de aur (XAU)Gram de aur295.6592

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

cofetariiledelice.ro
avon.ro
dtoys.ro
Cotaţii Emitenţi BVB
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
ahkawards.ro
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
thediplomat.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb