Abonament gratuit
Videoconferinţa “Investiţii imobiliare şi achiziţii publice în pandemie”Videoconferinţa “Investiţii imobiliare şi achiziţii publice în pandemie”

GRAMPET donează Spitalului Clinic de copii Victor Gomoiu din Bucureşti un aparat de testare de Coronavirus şi 1.000 de kituri

C.P.
Companii /

GRAMPET donează Spitalului Clinic de copii Victor Gomoiu din Bucureşti un aparat de testare de Coronavirus şi 1.000 de kituri

Grupul GRAMPET continuă campania lansată în luna mai şi donează unul din cele 10 aparate de testare COVID-19 unui spital de copii, respectiv Spitalului Clinic de copii Victor Gomoiu din Bucureşti, împreună cu 1.000 de kituri de testare.

Aparatul de ultimă generaţie tip eCL8000-Automated ECL Immunoassay Analyzer, care are o viteză de procesare a 86 de teste pe oră şi poate genera rezultatele în 18 minute, a fost instalat şi calibrat în laboratorul spitalului, în cursul acestei dimineţi.

În urmă cu o lună, o donaţie similară a ajuns la Institutul Naţional de Boli Infecţioase Prof. Dr. Matei Balş.

"Încă de la începutul crizei medicale am înţeles că testarea în masă este singurul mod prin care putem controla răspândirea acestui virus, cel puţin până ce vom avea un vaccin", spune Gruia Stoica, Preşedintele Grupului GRAMPET. "Am achiziţionat 10 astfel de aparate certificate de Ministerul Sănătăţii din China, împreună cu 10.000 de kituri de testare, pe care am început să le distribuim în centrele în care ne desfăşurăm activitatea la nivel naţional. De această dată, ne-am îndreptat atenţia către un spital de copii, în contextul în care primim din ce în ce mai multe semnale de la nivel internaţional că acest virus nu este atât de inofensiv în privinţa copiilor pe cât se credea la început, ci dimpotrivă".

Până acum, Grupul GRAMPET a donat câte un aparat eCL8000-Automated ECL Immunoassay Analyzer şi 1.000 de kituri de testare Direcţiilor de Sănătate Publică din Deva, Iaşi şi Galaţi, Spitalelor Clinice Judeţene de Urgenţă din Craiova şi Constanţa, precum şi Facultăţii de Medicină din cadrul Universităţii din Debreţin - Ungaria. În acest moment, grupul analizează care sunt zonele din ţară unde este cea mai mare nevoie pentru a face următoarele două donaţii.

Totodată, Grupul GRAMPET a donat câte 9.000 de măşti de protecţie Muzeului Naţional de Artă şi Serviciului de Ambulanţă Bucureşti.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatservicii curatenie