Green Alley anunţă un nou ansamblu rezidenţial exclusiv în portofoliu, Opera Residence

Comunicate de presă / 22 martie 2021

Green Alley anunţă un nou ansamblu rezidenţial exclusiv în portofoliu, Opera Residence

Compania de consultanţă şi intermediere imobiliară, Green Alley, anunţă un nou ansamblu rezidenţial exclusiv în portofoliu: Opera Residence, un proiect boutique de 46 de apartamente, localizat pe Calea Plevnei 52, în imediata vecinătate a Parcului Operei. , conform unui comunicat remis redacţiei.

"Lucrările de construcţie au fost demarate, iar în prezent sunt pre-contractate 40% din apartamente", spune Alina Verdeaţă, Fondator & CEO Green Alley, adăugând: "Pe fondul lipsei terenurilor din zonă, oferta de locuinţe noi este limitată. Din estimările noastre vom finaliza vânzările până la livrarea apartamentelor, în trimestrul 4 2022."

Opera Residence totalizează o investiţie de 6,5 milioane de EUR din partea dezvoltatorului Dagesh Group, care mai are în portofoliu clădirea de birouri Platinum Center şi alte proiecte rezidenţiale boutique.

Dagesh Project and Construction Management activează din 1985 în managementul şi construcţia de proiecte majore, cât şi dezvoltarea clădirilor proprii. Dezvoltatorul este deţinut şi administrat de către Tzohar Gabriely şi Shlomi Abecassis, ingineri civili cu o vastă experienţă şi cunoştinţe elaborate de gestionare a  proiectelor de construcţie. Compania are angajaţi peste 20 de experţi şi se ocupă de proiecte importante, atât în Israel cât şi în străinătate. Unele dintre proiectele finalizate sunt exemple de realizări de ultimă generaţie în tehnica şi managementul construcţiilor. Compania are o experienţă vastă în restaurarea clădirilor existente. Dagesh este una dintre puţinele companii short-listate cu experienţă în construcţii de mare înălţime (Azriely Center din Tel-Aviv are o înălţime de circa 200 de metri).

Opera Residence este un proiect premium, adresat familiilor şi persoanelor cu venituri medii lunare de 3.000 - 5.000 EUR, care apreciază stilul de viaţă citadin, într-un ansamblu cu număr redus de unităţi, localizat într-o zonă centrală a Capitalei. Preţul unui apartament cu două camere începe de la 116.340 EUR + TVA, în timp ce un apartament cu trei camere se tranzacţionează de la 140.500 EUR + TVA. Apartamentele dispun de terase generoase şi privelişte liberă. Proiectul este finanţat de către Garanti Bank, iar Vitalis este compania desemnată să supravegheze dezvoltarea.

Opera Residence este compus din două clădiri moderne cu 10 şi 5 etaje, cu structură din beton armat în cadre cu diafragme şi planşee din beton armat. Apartamentele beneficiază de izolaţie fonică interioară din dublu rigips, acoperit cu vată minerală, iar ferestrele sunt din PVC, cu geam termopan cu 6 camere şi deschidere oscilobatantă, marca Salamander.

Pe scurt

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

csalb.ro
Electromagnetica
arsc.ro

Curs valutar BNR

17 Aug. 2022
Euro (EUR)Euro4.8849
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.8018
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.0503
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8119
Gram de aur (XAU)Gram de aur273.7366

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Bursele din regiune
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro