Abonament gratuit
Videoconferinţa “Antreprenoriat fără gen”Videoconferinţa “Antreprenoriat fără gen”

Groupama Asigurări a decis să acopere riscurile asociate virusului COVID-19

C.B.
Bănci-Asigurări /

Groupama Asigurări a decis să acopere riscurile asociate virusului COVID-19

În perioada următoare, Groupama Asigurări, va acoperi în mod excepţional riscurile asociate epidemiei de coronavirus pentru clienţii actuali şi cei care vor încheia Asigurare medicală integrală, Asigurare de viaţă şi Asigurare de călătorie în străinătate, conform unui comunicat remis Redacţiei noastre.

Călin Matei, Director General Adjunct, Groupama Asigurări, a declarat: " Am luat această decizie contrară practicii standard, pentru că traversăm o perioadă dificilă, la nivelul întregii societăţi, şi este important să încercăm să facem tot ce ţine de noi pentru a ajuta. Am luat măsuri pentru prevenirea contagiunii, pentru siguranţa colegilor, clienţilor şi a partenerilor noştri, dar am căutat soluţii să mergem şi mai departe de atât şi mai aproape de meseria noastră. Suntem, înainte de orice, oameni şi înţelegem că acum este momentul să ajutăm, că orice ajutor este binevenit şi contează. Ne dorim să putem susţine această măsură până la ieşirea din criză, sper să reuşim."

Astfel, clienţii care au o poliţă medicală integrală valabilă sau care o vor încheia în perioada următoare pot beneficia de acoperire în situaţia în care sunt spitalizaţi în sistemul public, din cauza infecţiei cu COVID-19.

Orice alte evenimente incluse în asigurările de viaţă, cauzate de infecţia cu acest virus, nu vor fi acoperite, precum cazurile de izolare sau carantină, sub asigurarea suplimentară de incapacitate temporară de muncă.

Opinia Cititorului ( 1 )

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

  1. A spus presedintele cu guritza lui ca toti pacientii vor fi tratati pe cheltuiala statului,deci, cu ce ajuta groupama?

    Acord

    Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatTMPS