GROUPAMA ASIGURĂRI:Persoanele vaccinate care încheie o asigurare de călătorie beneficiază de discount

S.B.
Bănci-Asigurări / 28 iunie

Persoanele vaccinate care încheie o asigurare de călătorie beneficiază de discount

Groupama Asigurări oferă o reducere de 10% la asigurarea de călătorie persoanelor complet vaccinate, inclusiv copiilor lor, dacă sunt cuprinşi pe aceeaşi poliţă. Discount-ul se aplică Asigurărilor individuale de călătorie în străinătate, potrivit unui comunicat remis redacţiei.

În 2020, Groupama Asigurări a fost prima companie care a decis să acopere în mod excepţional riscurile asociate pandemiei de Coronavirus pentru clienţii care încheie asigurări de călătorie în străinătate. Prin decizia recentă de acordare a unui discount clienţilor cu schema completă de vaccinare, Groupama Asigurări îşi reafirmă susţinerea faţă de valori precum responsabilitatea şi solidaritatea, elemente indispensabile în încercarea de stopare a pandemiei.

"Una dintre priorităţile noastre a fost mereu aceea de a da dovadă de responsabilitate faţă de clienţii şi partenerii noştri şi faţă de comunitatea în care ne desfăşurăm activitatea. Încă de la debutul crizei sanitare am căutat soluţii prin care nu doar să răspundem nevoilor reale ale clienţilor noştri, cum ar fi, de exemplu, nevoia de a călători mai relaxaţi, dar şi să încurajăm un comportament solidar. Alegem să avem încredere în ştiinţă şi să ne lăsăm ghidaţi de responsabilitate şi solidaritate, aşa că ne alăturăm şi noi, prin această iniţiativă, la susţinerea ei, din convingerea că în acest efort comun, fiecare gest contează" a declarat Călin Matei, Director General Adjunct Groupama Asigurări.

Asigurarea se adresează clienţilor români sau străini care achiziţionează vacanţe în străinătate prin agenţii de turism sau direct prin rezervări individuale pe site-uri de profil şi poate fi achiziţionată din agenţiile Groupama Asigurări, prin colaboratori sau direct de pe site-ul companiei, www.groupama.ro.

Pachetul de bază pentru asigurarea de călătorie include asigurarea medicală, asigurarea de accidente - deces şi invaliditate permanentă totală, răspunderea civilă individuală şi asigurarea documentelor în caz de pierdere de furt, cu suma asigurată în funcţie de tipul de pachet ales.

Poliţa de asigurare poate fi personalizată conform nevoilor fiecărui client, prin adăugarea de acoperiri suplimentare, cum ar fi anularea călătoriei, întârzierea sau pierderea bagajului, întârzierea sau pierderea cursei aeriene, întreruperea sau extinderea călătoriei, servicii de asistenţă rutieră sau acoperiri medicale în cazul practicării unor sporturi de sezon. Clienţii au posibilitatea de a adăuga în asigurare atât adulţi, cât şi copii, produsul neavând o limită maximă de varstă pentru intrarea în asigurare.

Totodată, asigurarea pentru călătoriile în străinatate acopera in mod derogatoriu si evenimente cauzate de diagnosticarea cu noul coronavirus. În situaţia producerii unui eveniment asigurat, clientul trebuie să apeleze în maximum 48 de ore de la producerea acestuia numărul dedicat 0374.110.115, să furnizeze informaţii referitoare la evenimentul produs şi să urmeze indicaţiile primite.

Opinia Cititorului ( 2 )

  1. Nota..... sa tin minte sa nu cumpar niciodata RCA de la Groupama, firma asta care discrimineaza.

    Va recomand Grawe, acolo am asigurarea auto. 

    În câteva săptămâni îmi expira asigurarea CASCO. Un motiv numai bun s-o reînnoiesc cu altcineva decât Groupama.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Dtlawyers
BTPay
GRAMPET GROUP
Electromagnetica
ifep.ro
UNNPR
Hidroelectrica
Stiri Locale

Curs valutar BNR

03 Dec. 2021
Euro (EUR)Euro4.9487
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.3767
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.7595
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8121
Gram de aur (XAU)Gram de aur249.2179

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Bursele din regiune
romaniansmartcity.ro
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
Pagini Aurii
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro