Groupama lansează o nouă asigurare de sănătate pentru persoanele juridice

S.B.
Bănci-Asigurări / 04 noiembrie 2021

Groupama lansează o nouă asigurare de sănătate pentru persoanele juridice

Groupama lansează Asigurarea de sănătate - spitalizare şi chirurgie dedicată IMM-urilor, un instrument prin care companiile, indiferent de mărime, pot oferi sprijin financiar angajaţilor şi familiilor acestora, atunci când se confruntă cu un eveniment neprevăzut, potrivit unui comunicat remis redacţiei.

Asigurarea de sănătate privată este un produs ideal pentru situaţiile medicale care necesită spitalizare sau chirurgie, atât în spitale private, cât şi de stat, acesta putând veni în completarea abonamentului medical şi a asigurării de stat. Produsul lansat de Groupama oferă posibilitatea de a personaliza asigurarea conform nevoilor organizaţiei şi preferinţelor angajaţilor şi este disponibil în două variante de accesare - "Oriunde" (orice spital privat sau public) sau "Regina Maria" (în Reţeaua privată de sănătate Regina Maria).

Pentru Asigurarea de sănătate - spitalizare şi chirurgie "Oriunde", angajatorii pot opta între o asigurare economică cu îndemnizaţie fixă, indiferent de spitalul ales sau o asigurare flexibilă, care include şi decontarea directă sau rambursarea facturii, pentru serviciile accesate în spitale private din România sau din străinătate. Pentru opţiunea "Regina Maria" există beneficiul decontării directe, conform condiţiilor contractuale.

"Asigurarea de sănătate - spitalizare şi chirurgie dedicată persoanelor juridice înseamnă în primul rând continuitate, deoarece sănătatea unei afaceri este în multe situaţii sinonimă cu sănătatea echipei pe care acea afacere se bazează. Ea este totodată şi un instrument de motivare şi fidelizare a angajaţilor, care vine în completarea serviciilor medicale garantate în sistemul public de sănătate sau a unui abonament medical privat. Ca orice produs din portofoliul Groupama, şi această asigurare poate fi personalizată în funcţie de specificul activităţii şi de nevoile angajaţilor. În felul acesta, angajaţii beneficiază de cea mai bună asigurare de sănătate, construită pe nevoile lor, iar angajatorul beneficiază de avantajul optimizării costurilor la bugetul afacerii sale", a declarat Călin Matei, Director General Adjunct Groupama.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

BTPay
Electromagnetica

Curs valutar BNR

28 Ian. 2022
Euro (EUR)Euro4.9459
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4424
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.7699
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9485
Gram de aur (XAU)Gram de aur255.4065

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Bursele din regiune
romaniansmartcity.ro
Cotaţii fonduri mutuale
Pagini Aurii
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro