Grupo Bimbo achiziţionează Vel Pitar

D.T.
Companii / 30 martie

Grupo Bimbo achiziţionează Vel Pitar

Nestor Nestor Diculescu Kingston Petersen (NNDKP) confirmă că Grupo Bimbo a inclus România în strategia sa globală de creştere şi a finalizat achiziţia Vel Pitar ca platformă de dezvoltare la nivel naţional, informează un comunicat remis redacţiei.

Potrivit comunicatului, NNDKP a asigurat pentru Grupo Bimbo consiliere juridică la nivel local pentru achiziţia Vel Pitar în integralitatea sa, de la structurarea tranzacţiei, până la negocierea şi perfectarea acesteia. NNDKP a dedicat acestei tranzacţii o echipă multidisciplinară specializată în M&A şi operaţiuni curente în sectorul agricol şi industria alimentară. Echipa a fost coordonată de Adriana I. Gaspar (Partener Senior) şi a inclus un nucleu de consultanţi în tranzacţii format din Corina Dumitru (Partener), George Trandafir (Asociat Manager) şi Claudia Lazăr (Asociat Senior), şi partenerii Ioana Niculeasa, Roxana Ionescu, Roxana Abraşu şi Anca Diaconu ce au coordonat asistenţa privind aspectele de drept imobiliar, mediu, muncă şi concurenţă.

"Sintetic dar ilustrativ pentru profilul acestei companii emblematice cu sediul în Mexic şi o istorie de peste 75 de ani, remarc că, odată cu achiziţia Vel Pitar, mărcile Vel Pitar, French Toast, Chef Gourmand, Grâu Întreg şi Domneasca, bine-cunoscute consumatorilor români, s-au alăturat familiei extinse de peste 100 de membri a mărcilor Grupo Bimbo. Aproximativ 1.900 de angajaţi din 12 brutării Vel Pitar au devenit parte a unei comunităţi de peste 135.000 de oameni, răspândite în jurul lumii, în peste 34 de ţări. Pentru că împărtăşim aceleaşi principii de cultură organizaţională, precum etica, pasiunea şi performanţa, a fost o plăcere şi un privilegiu pentru NNDKP să asiste Grupo Bimbo în extinderea operaţiunilor sale în România, într-un moment în care regiunea are nevoie din ce în ce mai mult de investitori puternici şi rezilenţi care să sprijine industriile cheie pentru a face faţă schimbărilor", a spus Adriana I. Gaspar, Partener Senior, NNDKP.

Tranzacţia completează portofoliul proiectelor de fuziuni şi achiziţii în care NNDKP a fost implicată în ultima perioadă, în industrii precum tehnologie şi IT, sectorul alimentar şi agribusiness, energie şi resurse naturale, finanţe şi asigurări, auto şi servicii medicale.

România - Strategia dezvoltării
mk-airport.ro
Electromagnetica
BTPay
danescu.ro
ccib.ro
arsc.ro

Curs valutar BNR

06 Iun. 2023
Euro (EUR)Euro4.9615
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.6393
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.1136
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7558
Gram de aur (XAU)Gram de aur292.7061

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Bursele din regiune
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
thediplomat.ro
thediplomat.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro