Conferinţa internaţională “Finanţarea Infrastructurii prin mecanismele Pieţei de Capital”Conferinţa internaţională “Finanţarea Infrastructurii prin mecanismele Pieţei de Capital”

Grupul Affidea şi GE Healthcare au semnat un acord de parteneriat de 100 de milioane de dolari

F.D.
Miscellanea /

Grupul Affidea şi GE Healthcare au semnat un acord de parteneriat de 100 de milioane de dolari

GE Healthcare şi Grupul Affidea, lider European în servicii de diagnostic imagistic, ambulatoriu şi tratament al cancerului, au semnat un acord multianual în valoare de 100 de milioane de dolari pentru dotarea cu noi echipamente de diagnostic imagistic şi tehnologii digitale în reţeaua Affidea.

GE Healthcare va instala peste 200 de echipamente noi în reţeaua de centre Affidea din Europa. Acordul include furnizarea în următorii trei ani a 60 de noi RMN-uri, 50 ecografe, 40 echipamente CT şi 30 de aparate Xray în reţeaua Grupului Affidea. De asemenea, în acord este inclus şi un contract de service pentru şase ani.

În plus, Affidea îşi extinde colaborarea cu GE Healthcare în domeniul produselor farmaceutice pentru diagnosticul imagistic la nivel de grup, pentru a include Clariscan, noua substanţă de contrast a GE Healthcare, utilizată în examinările RMN.

Prin acest acord de parteneriat, Grupul Affidea şi GE Healthcare îşi propun să finalizeze obiectivul ca întreaga flotă de echipamente imagistice a Affidea să fie interconectată în reţea, pentru a permite colaborarea medicilor, a susţine dezvoltarea supra-specializării în imagistică şi a sprijini echipele în îmbunătăţirea proceselor operaţionale aproape în timp real.

Affidea va implementa centre de post-procesare PACS (Picture Archiving and Communication System) dotate cu cele mai noi şi avansate tehnologii şi capabilităţi analitice de examinare a performanţei, folosind platforma de date Edison a GE Healthcare.

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Ziarul BURSA

29 ianuarie

Citeşte Ziarul BURSA din 29 ianuarie

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatTMPS