Grupul City Grill - afaceri de 90 milioane de lei, la jumătatea anului

T.S.
Companii /

Daniel Mischie

Daniel Mischie

Grupul City Grill, cel mai important grup românesc de restaurante din piaţa locală, a încheiat prima jumătate a anului 2019 în creştere, având o cifră de afaceri de 90 milioane de lei (19 milioane de euro).

Dinamica pozitivă ce a dus la creşterea cifrei de afaceri a Grupului City Grill cu 11% faţă de perioada similară a anului precedent este una organică şi se datorează atât creşterii naturale a numărului de clienţi, cât şi investiţiilor în tehnologizare ce au dus la o eficientizare a serviciilor oferite. De asemenea, programul de fidelitate Out4Food, care a depăşit 120.000 membri, rămâne un indicator de performanţă, iar clienţii acestuia generează 40% din cifra de afaceri, revenind în medie în restaurantele grupului de 2,5 ori/lună.

"Am fost avantajaţi în prima jumătate a anului şi de vremea bună, care ne-a ajutat să deschidem mai devreme decât de obicei terasele. Dincolo însă de factorii pe care nu-i putem influenţa, precum vremea, ne bucurăm să vedem o creştere constantă a programului Out4Food, un barometru elocvent în fidelizarea clienţilor, dar şi o dinamică pozitivă în creşterea calităţii serviciilor oferite, având în vedere investiţiile din 2018 în dezvoltarea resurselor umane, pentru limitarea efectelor deficitului major de personal din HoReCa", a declarat Daniel Mischie, CEO Grup City Grill, citat într-un comunicat al companiei.

Prima jumătate a anului a fost marcată de investiţii ce au depăşit 1,5 milioane de euro, direcţionate atât câtre modernizarea şi consolidarea locaţiilor existente, dar mai ales către deschiderea de noi spaţii. Primul a fost noul restaurant Becker Brau, deschis în spaţiul fostei fabrici de bere, cu o suprafaţă de 1.000 de metri pătraţi şi o capacitate totală de 500 de persoane. A urmat extinderea Hanului lui Manuc, cu un spaţiu stradal, care se adresează tuturor celor în cătarea unor produse cu specific şi ingrediente locale.

Anul acesta, grupul a ajuns la aproape 1.500 de angajaţi, de 30 de ori mai mult decât în 2004, când a fost deschis primul restaurant, devenind unul dintre angajatorii preferaţi din industrie, datorită longevităţii şi siguranţei locului de muncă, Grupul City Grill fiind într-o dinamică permanentă, dar şi datorită nivelului salarial şi formării profesionale continue asigurate prin intermediul Academiei City Grill.

Fondat în 2004, Grupul City Grill operează în prezent restaurante şi cafenele sub brandurile Caru' cu Bere, Hanu' lui Manuc, Pescarus, Hanu' Berarilor, Trattoria Buongiorno, City Grill şi City Cafe.

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

DTLAWYERS
Hidroelectrica
Business Card
BTPay
e-distribuţie
Cotnari
parmafood
smart city industry awards 2019
Calendarul BURSA 2019

ENGLISH SECTION

more articles

Schlumberger
Legestart
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatTMPS