Grupul Emirates recruteaza specialisti IT din Romania

T.B.
Companii / 11 decembrie 2023

Grupul Emirates recruteaza specialisti IT din Romania

Profesioniştii IT din România care îşi doresc dezvoltarea carierei au ocazia să aplice pentru un loc de muncă în cadrul grupului Emirates, se arată într-un comunicat al companiei Emirates, remis redacţiei.

Grupul Emirates caută să recruteze în lunile următoare peste 200 de experţi IT pentru diverse poziţii din domeniile software engineering şi technical software engineering, DevOps, hybrid cloud, Agile delivery, managementul tehnic al produselor, digital workplace, cybersecurity, arhitectură IT, inovaţie şi managementul serviciilor, informează sursa menţionată.

Adel Al Redha, COO Emirates, a declarat, potrivit sursei: "Dubai este în top 10 oraşe din lume în care experţii tech aspiră să lucreze pentru dezvoltarea de noi aplicaţii. În calitate de lider global în transportul aerian căutăm în permanenţă să optimizăm produsele şi eficienţa operaţiunilor. Investim în viitor pentru a beneficia de evoluţia tehnologică şi pentru a dezvolta competenţele angajaţilor noştri. Dorim să atragem oameni talentaţi în echipa noastră de IT. Avem în lucru numeroase proiecte tech interesante şi solicitante în acelaşi timp, unele dintre ele urmând să modeleze procesele şi activităţile noastre cotidiene. Ştim că acestea vor constitui fundamentul unor cariere de vis pentru profesioniştii din domeniul tehnologiei."

Echipa IT a grupului lucrează la proiecte de ultimă generaţie B2C, B2B, servicii de suport şi operaţiuni pentru peste 40 de branduri şi companii din Dubai şi din întreaga lume, arată datele comunicatului.

Echipa proiectează, dezvoltă şi asigură într-un mod eficient mentenanţa software şi a sistemelor care contribuie în mod real în susţinerea operaţiunilor, creşterea veniturilor, controlul costurilor, maximizarea businessului şi a eficienţei personalului şi generează implicare internă, conform sursei precizate.

Printre proiectele recente pe care echipa IT le-a furnizat se numără contribuţia sa la lansarea spre vânzare a produsului premium economy al Emirates, optimizarea serviciilor de catering cu ajutorul modelelor de inteligenţă artificială, integrarea datelor biometrice în operaţiunile de check-in şi activarea sistemului de autopredare a bagajelor, precum şi la managementul sistemelor cargo şi resurse ale dnata, transmite compania.

Angajaţii tech au oportunităţi uriaşe de a introduce tehnologii avansate şi cele mai recente aplicaţii în operaţiunile specifice companiei aeriene, de a se implica în dezvoltarea unor interfeţe flexibile şi uşor de utilizat de către clienţi, de a utiliza analiza aprofundată a datelor şi de a implementa elemente de machine learning şi robotică în parteneriat cu lideri ai industriei.

Instrumente şi tehnologii

Unele dintre instrumentele, tehnologiile şi modelele cele mai avansate aflate la dispoziţia echipei IT includ servicii cloud, microservicii, gestionarea API-urilor, event streaming, robotică, DevOps, date biometrice, inclusiv recunoaşterea facială, dezvoltare web şi mobil native, mainframe - ALCS, ERP (aplicaţii Oracle) şi limbaje de programare moderne precum ReactJS, full stack Java, .NET şi Python, potrivit comunicatului.

Formarea şi dezvoltarea personalului

Formarea personalului include cursuri aprofundate despre instrumente, tehnologii, subiecte tehnice şi livrare Agile, care contribuie la perfecţionarea angajaţilor. Procesul include, de asemenea, e-learning şi sprijin pentru femeile din domeniul tehnic. Acestea sunt completate de sesiuni de schimb de cunoştinţe, discuţii tehnice, evenimente tip hackathon, codefest şi bootcamp, informează compania.

Angajaţii tech au şansa de a face parte, de asemenea, dintr-o comunitate activă de programatori, un hub de engagement în domeniul IT, o academie tech, un forum de cybersecurity şi unul din domeniul data science, transmite sursa citată.

Top 10 motive pentru a te alătura echipei IT a grupului Emirates, aşa cum se arată în comunicat sunt:

1. Te implici în proiecte palpitante, inovatoare din domeniul aviaţiei

2. Lucrezi cu instrumente şi tehnologii de ultimă generaţie

3. Te dezvolţi într-o cultură bazată pe inovaţie şi transformare

4. Beneficiezi de training şi oportunităţi de dezvoltare a carierei

5. Beneficiezi de compensaţii, beneficii şi un echilibru atractiv între viaţa profesională şi cea privată

6. Călătoreşti în jurul lumii prin reţeaua globală a Emirates împreună cu familia şi prietenii, în condiţii super accesibile

7. Eşti motivat, recompensat şi apreciat prin programul Najm

8. Te alături unor comunităţi active şi solide şi eşti susţinut de echipa de conducere

9. Participi la creşterea şi dezvoltarea a două branduri din topul mondial - Emirates şi dnata

10. Trăieşti şi lucrezi la Dubai, unul dintre cele mai cosmopolite şi iconice oraşe din lume

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

unbr.ro
danescu.ro
arsc.ro
raobooks.com
Stiri Locale

Curs valutar BNR

23 Feb. 2024
Euro (EUR)Euro4.9753
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5970
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2177
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8238
Gram de aur (XAU)Gram de aur298.9173

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
thediplomat.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb