Grupul MedLife a finalizat achiziţia Medici's

V.G.
Piaţa de Capital / 24 octombrie 2022

Grupul MedLife a finalizat achiziţia Medici's

Odată cu această tranzacţie, MedLife îşi consolidează poziţia în zona de vest a ţării şi ajunge să deţină în Timişoara 5 clinici, 2 laboratoare, 1 laboratotor de celule stem şi 1 spital multidisciplinar.

Integrarea Medici's în Grupul MedLife pune la dispoziţie pacienţilor din Timişoara servicii medicale integrate, care răspund tuturor nevoilor, de la prevenţie la tratarea unor patologii complexe.

Prin acest parteneriat strategic, MedLife îşi propune să transforme Timişoara într-unul dintre cele mai puternice hub-uri regionale de sănătate.

MedLife anunţă finalizarea tranzacţiei de preluare a 80% din pachetul de acţiuni Medici's, cel mai mare operator medical din Timişoara, în urma aprobării de către Consiliul Concurenţei, arată un comunicat de presă remis astăzi redacţiei.

Cu o istorie de peste 25 de ani şi o dezvoltare constantă, Medici's are în portofoliu 4 clinici, un laborator de imagistică medicală, o platformă de analize de laborator şi un spital multidisciplinar, aflat în stadiu de amenajare. Medici's Hospital va avea o suprafaţă totală de 5500 mp, fiind compus din două clădiri gemene. Prima dintre ele, care urmează să fie funcţională din luna iunie 2023, va integra farmacie, imagistică mare (CT şi RMN), săli de operaţie, ATI, saloane pre şi post operatorii. Cea de-a doua clădire a spitalului are ca termen de finalizare anul 2024.

Potrivit sursei citate, tranzacţia aprobată de Consiliul Concurenţei presupune integrarea în Grupul MedLife atât a celor patru clinici Medici's şi a laboratorului, cât şi a spitalului.

Astfel, MedLife ajunge să deţină în Timişoara 5 clinici, 2 laboratoare, 1 laboratotor de celule stem şi 1 spital multidisciplinar, care la momentul finalizării va deveni cel mai mare spital privat din oraş.

"Parteneriatul cu Medici's este unul strategic şi are ca obiectiv consolidarea celei mai mari platforme de diagnostic şi tratament din România, pentru a răspunde nevoilor specifice ale pacienţilor. Credem cu tărie că împreună cu partenerii noştri vom reuşim să transformăm Timişoara într-unul din cele mai puternice hub-uri regionale de sănătate. De altfel, extinderea MedLife pe piaţa din Timişoara are ca rezultat, pe de-o parte, creşterea accesului pentru locuitorii din zona de vest la servicii medicale integrate, personalizate şi complexe, şi pe de altă parte, crearea unui mediu competitiv puternic, ceea ce conduce la dezvoltarea calităţii serviciilor medicale la nivelul întregului judeţ", a declarat Dorin Preda, Director Executiv, MedLife Group.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Energia în priză
Apanova
BTPay
Electromagnetica
Apanova
hidroelectrica.ro
danescu.ro
arsc.ro

Curs valutar BNR

29 Sep. 2023
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.6864
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.1446
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7433
Gram de aur (XAU)Gram de aur282.2442

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
ahkawards.ro
cnipmmr.eu
gotech.world
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb