Grupul PM alege proiectul ELI Park 3 pentru noul hub de distribuţie din zona Bucureşti

G.D.
Companii / 9 august

Grupul PM alege proiectul ELI Park 3 pentru noul hub de distribuţie din zona Bucureşti

Grupul PM, producător şi distribuitor de produse tehnice şi accesorii pentru tâmplărie termoizolantă, îşi dezvolta activitatea pe piaţa românească cu un nou centru de distribuţie în suprafaţă de 2.200 de mp la ELI Park 3, conform unui comunicat remis redacţiei.

"Am atras în hub-ul dezvoltat de noi în zona Buftea-Chitila atât grupuri multinaţionale, cât şi companii locale, transformând ELI Park Bucharest într-o veritabilă comunitate de business, cu peste 20 de chiriaşi. Ne bucură încrederea acordată de către Grupul PM prin alegerea proiectului nostru iar acest lucru reconfirmă că poziţionarea noastră în piaţă este cea corectă şi apreciată de către partenerii noştri", explică Andrei Jerca, Managing Director, Element Industrial.

ELI Park 3 este un proiect logistic, parte din hubul ELI Park Bucharest North West, dezvoltat de Element Industrial în zona Buftea-Chitila. Prima fază, în suprafaţă de 18.500 mp a fost livrată în această primăvară, fiind închiriată integral. Faza a doua, respectiv 30.000 mp, cu un grad de ocupare de peste 75%, are ca termen de finalizare trimestrul al patrulea al anului în curs. Tot în zonă, Element Industrial a livrat ELI Park 1, totalizând 50.000 mp.

"Activitatea de producţie a grupului se derulează în Turcia, cu centre de distribuţie în Italia, Ungaria, Bulgaria şi Grecia. Pe piaţa românească după centrul de distribuţie de la Cluj-Napoca, am decis să deschidem unul şi la Bucureşti, în cadrul proiectului ELI Park 3, pentru a deservi cererea în creştere pentru produsele noastre. În alegerea noastră au contact atât locaţia şi calitatea clădirii cât şi, extrem de importantă, disponibilitatea forţei de muncă", spune Alexandru Vaida, director comercial în cadrul grupului, se mai arată în comunicat.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Conferinţa “România - Strategia dezvoltarii”
BTPay
csalb.ro
Electromagnetica
marmomac.com
arsc.ro

Curs valutar BNR

26 Sep. 2022
Euro (EUR)Euro4.9427
Dolar SUA (USD)Dolar SUA5.1135
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.1775
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.4791
Gram de aur (XAU)Gram de aur270.2027

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Bursele din regiune
cnipmmr.ro
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
thediplomat.ro
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro