Grupul TAZ.ro şi-a dublat în 2022 afacerile şi vizează expansiunea celor trei direcţii de business

G.D.
Companii / 17 februarie

Ionuţ Istrate, Managing Director al grupului TAZ.ro şi consultant IT

Ionuţ Istrate, Managing Director al grupului TAZ.ro şi consultant IT

Grupul TAZ.ro, cu sediul în Cluj-Napoca şi activităţi globale în sfera serviciilor cloud şi datacenter, suport şi mentenanţă IT, dar şi retail hardware şi software, anunţă dublarea cifrei de afaceri în 2022, conform unui comunicat remis redacţiei.

Potrivit sursei citate, anul trecut a însemnat, pentru grupul TAZ.ro, consolidarea liniilor principale de business, în paralel cu adăugarea unor servicii noi în portofoliu, în principal prin integrarea în ecosistemul TAZ.ro a unei entităţi rezultate din achiziţia, cu un an înainte, a unei companii de pe piaţă, dar şi prin investiţii în know-how, infrastructură şi resurse umane.

Grupul TAZ.ro a raportat, pentru anul trecut, o cifră de afaceri de 10.022.000 RON, în creştere cu 60% faţă de 2021.

75% din venituri au fost obţinute din core-business, adică serviciile IT şi datacenter.

"La bilanţ, anul 2022 s-a încheiat cu rezultate excelente pentru o dezvoltare conformă cu trendurile pieţei de profil, dublarea cifrei de afaceri a grupului TAZ.ro, care a depăşit 10 milioane de lei. Promisiunile sunt de consolidare a activităţii într-o continuă extindere liniară a serviciilor şi a portfoliului de clienţi", a declarat Ionuţ Istrate, Managing Director al grupului TAZ.ro şi consultant IT.

Grupul TAZ.ro s-a format odată cu achiziţia, în 2021, a companiei Save Data, şi redenumirea recentă a acesteia în TAZ IT INFRASTRUCTURE. Acum, grupul TAZ.ro este format din cele trei companii membre: TAZ IT SERVICES - unde au fost concentrate activităţile de cloud şi datacenter, TAZ IT CONSULTING - cu focus pe servicii de support şi mentenanţă IT, şi TAZ IT INFRASTRUCTURE - care reuneşte activităţile de retail hardware şi software, recuperare de date şi parteneriatele cu Microsoft, Cisco, Palo Alto şi altele.

"Valorile si ţintele noastre rămân şi în 2023 îmbunătăţirea continuă a calităţii serviciilor livrate către clientii noştri. Numărul de angajaţi a crescut la rândul său, urmărind curba ascendentă a cifrei de afaceri, iar odata cu aceasta a crescut şi aria expertizei pe care o livrăm înspre clienţii noştri", a precizat Ionuţ Istrate.

Grupul TAZ.ro a ajuns, la început de 2023, la un număr de 93 clienţi din domenii precum dezvoltare software şi servicii IT, servicii medicale, imobiliare, proiectare, producţie industrială, transport, alimente, retail, se mai arată în comunicat.

România - Strategia dezvoltării
mk-airport.ro
Electromagnetica
BTPay
danescu.ro
ccib.ro
arsc.ro

Curs valutar BNR

02 Iun. 2023
Euro (EUR)Euro4.9633
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.6099
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.0913
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7790
Gram de aur (XAU)Gram de aur293.6078

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Bursele din regiune
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
thediplomat.ro
thediplomat.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro