Abonament gratuit
EDUCAŢIA 2020

Grupul TeraPlast lansează platforma "Împreună Clădim România"

I.L.
Companii /

Grupul TeraPlast lansează platforma "Împreună Clădim România"

Grupul TeraPlast a declarat azi că lansează platforma de responsabilitate socială "Împreună Clădim România", potrivit unui comunicat remis Redacţiei noastre.

Ioana Borza, Director Marketing Grup TeraPlast, a afirmat: "Lansarea platformei Împreună Clădim România este filosofia Grupului TeraPlast în acţiunile de responsabilitate socială întreprinse, precum şi dovada implicării noastre în dezvoltarea comunităţii din care facem parte. Platforma reprezintă angajamentul Grupului şi al colegilor mei de a construi o lume mai bună, dincolo de produsele pe care le oferim. Pentru noi, împreună reprezintă invitaţia la implicare, la efort comun, prin care să clădim pas cu pas o lume mai bună, aşa cum o casă se construieşte cărămidă cu cărămidă, astfel încât România , locul pe care îl numim acasă, să ne reprezinte", potrivit sursei.

Acţiunea socială va avea în vedere construcţia de locuinţe, sprijinirea alimentării cu apă şi gaz în mediul rural, precum şi promovarea egalităţii de şanse.

Suma alocată pentru întreaga iniţiativă a depăşit 600 de mii de lei în acest an. Anul următor Grupul Teraplast intenţionează să aloce paltformei "Împreună Clădim România", peste 800 de mii de lei.

Principalele obiective ale anului 2020 sunt susţinerea excelenţei în educaţie prin încheierea de parteneriate strategice cu Universitatea Tehnică, susţinerea sportului de masă, cât şi a performanţelor sportive prin continuarea parteneriatelor cu cluburile sportive de handbal Gloria Bistriţa, respectiv baschet U Baschet Feminin Cluj, precum şi menţinerea unui mediu curat pentru viitor.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

EDUCAŢIA

De la tablă la tabletă
DTLAWYERS

Curs valutar BNR

05 Aug. 2020
Euro (EUR)Euro4.8336
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.0757
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.4832
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.3448
Gram de aur (XAU)Gram de aur267.2285

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Business Card
Cotaţii Emitenţi BVBCotaţii fonduri mutuale
BTPay
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
myTEX.ro
Pagini Aurii
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatservicii curatenie