Grupul TeraPlast lansează platforma "Împreună Clădim România"

I.L.
Companii /

Grupul TeraPlast lansează platforma "Împreună Clădim România"

Grupul TeraPlast a declarat azi că lansează platforma de responsabilitate socială "Împreună Clădim România", potrivit unui comunicat remis Redacţiei noastre.

Ioana Borza, Director Marketing Grup TeraPlast, a afirmat: "Lansarea platformei Împreună Clădim România este filosofia Grupului TeraPlast în acţiunile de responsabilitate socială întreprinse, precum şi dovada implicării noastre în dezvoltarea comunităţii din care facem parte. Platforma reprezintă angajamentul Grupului şi al colegilor mei de a construi o lume mai bună, dincolo de produsele pe care le oferim. Pentru noi, împreună reprezintă invitaţia la implicare, la efort comun, prin care să clădim pas cu pas o lume mai bună, aşa cum o casă se construieşte cărămidă cu cărămidă, astfel încât România , locul pe care îl numim acasă, să ne reprezinte", potrivit sursei.

Acţiunea socială va avea în vedere construcţia de locuinţe, sprijinirea alimentării cu apă şi gaz în mediul rural, precum şi promovarea egalităţii de şanse.

Suma alocată pentru întreaga iniţiativă a depăşit 600 de mii de lei în acest an. Anul următor Grupul Teraplast intenţionează să aloce paltformei "Împreună Clădim România", peste 800 de mii de lei.

Principalele obiective ale anului 2020 sunt susţinerea excelenţei în educaţie prin încheierea de parteneriate strategice cu Universitatea Tehnică, susţinerea sportului de masă, cât şi a performanţelor sportive prin continuarea parteneriatelor cu cluburile sportive de handbal Gloria Bistriţa, respectiv baschet U Baschet Feminin Cluj, precum şi menţinerea unui mediu curat pentru viitor.

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

DTLAWYERS
Apanova
Business Card
BTPay
e-distribuţie
Cotnari
daccaworking.ro
parmafood
smart city industry awards 2019
Calendarul BURSA 2019

ENGLISH SECTION

more articles

Schlumberger
Legestart
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatTMPS