GTC România anunţă instalarea noului chiriaş Alpha Bank în clădirea de birouri emblematică City Gate

V.G.
Bănci-Asigurări / 27 octombrie 2022

GTC România anunţă instalarea noului chiriaş Alpha Bank în clădirea de birouri emblematică City Gate

GTC anunţă una dintre cele mai importante tranzacţii de închiriere ale anului. Alpha Bank România, parte a grupului elen Alpha Bank, îşi va reloca o parte a operaţiunilor sale în City Gate North Tower începând cu ianuarie 2023, potrivit unui comunicat remis astăzi redacţiei.

"Deşi fiecare nou chiriaş este extrem de important pentru noi, tranzacţia anului rămâne semnarea contractului cu Alpha Bank România, un parteneriat asistat de JLL şi CEE Estate, compania de administrare a activelor GTC România, al cărei sprijin este foarte valoros. Suntem încântaţi că Alpha Bank România a avut încredere în noi pentru a-şi muta aici o parte a operaţiunilor sale. Acest lucru vine ca o confirmare a faptului că piaţa imobiliară de birouri îşi regăseşte echilibrul după pandemie şi, de asemenea, ca o dovadă a reputaţiei noastre excelente pe piaţa din România", a declarat Ziv Gigi, Director General GTC România.

Conform sursei citate, Alpha Bank România este o instituţie financiară clasată printre primele 10 bănci din ţară, care oferă o gamă largă de servicii şi produse financiare atât persoanelor fizice, cât şi companiilor. Cu o prezenţă naţională de aproape 30 de ani, Alpha Bank România este una dintre instituţiile financiare care a inovat sectorul bancar de pe piaţa locală.

"Ne concentrăm eforturile pe creşterea calităţii condiţiilor de muncă ale angajaţilor noştri şi am ales City Gate pentru nivelul ridicat de servicii şi spaţii oferite. Clădirea ecologică răspunde aşteptărilor pieţei muncii actuale, oferind spaţii comune de lucru , camere multifuncţionale şi zone de relaxare", a declarat Ion Stan, Prim Vicepreşedinte, Alpha Bank România.

"Mulţumim echipei Alpha Bank România pentru că a ales JLL în această călătorie plină de provocări şi aşteptăm cu nerăbdare să vizităm noul birou odată amenajat. City Gate a fost clădirea care a răspuns cel mai bine cerinţelor noastre, iar în GTC România am găsit un adevărat partener în timpul negocierilor", a declarat Viorel Opait, Business Development Director la JLL România.

2022 a fost un an foarte bun pentru GTC România, deoarece compania a încheiat până acum contracte cu 6 noi chiriaşi, inclusiv Industrial Land şi Accion Labs România şi a semnat două prelungiri cu cei actuali.

Situată în zona de Nord a Bucureştiului, lângă Piaţa Presei Libere, clădirea de birouri emblematică City Gate a trecut recent printr-un proces amplu de renovare, în urma unei investiţii de 3,5 milioane de euro. Clădirea are certificare LEED GOLD şi a beneficiat de îmbunătăţiri exterioare şi interioare, cum ar fi amenajarea holului şi a zonei principale de recepţie a North Tower şi diverse facilităţi ale sistemelor de operare a clădirii. Noul sistem de ventilaţie cu 4 conducte oferă confort termic, cu admisie 100% aer proaspăt, în conformitate cu cele mai recente reglementări de prevenire a răspândirii coronavirus (COVID-19). Complexul emblematic City Gate are una dintre cele mai mari parcări ale unei clădiri de birouri din Bucureşti - 40.000 mp - oferind acces subteran pentru peste 1.000 de maşini şi accesibilitate din două direcţii ale oraşului. Rampele de parcare au sistem de dezgheţare şi sunt acoperite cu membrană hidroizolantă, iar accesul este simplificat prin intermediul unui sistem de recunoaştere a numerelor de înmatriculare. Clădirea oferă încărcătoare rapide pentru maşini electrice - gratuit pentru toţi chiriaşii, dar şi locuri de parcare speciale pentru biciclete şi motociclete.

Complexul City Gate cuprinde două clădiri turn (parter + 18 etaje), situate în Piaţa Presei Libere şi are un spaţiu total închiriabil de 47.700 mp. Ambele turnuri au certificare LEED GOLD, ceea ce demonstrează angajamentul GTC în aplicarea principiilor de dezvoltare durabilă, construcţie responsabilă şi gestionarea activelor.

Toate birourile GTC din România sunt alimentate cu energie regenerabilă, iar în 2021 Grupul a redus emisiile de gaze cu efect de seră ale clădirilor sale de birouri din Bucureşti cu 62%, se precizează în comunicat.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Conferinţa “Securitatea cibernetică”
Avocat Ianul Alexandra
cautavocat.ro
BTPay
danescu.ro
arsc.ro

Curs valutar BNR

03 Feb. 2023
Euro (EUR)Euro4.9005
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4823
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.9076
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.4945
Gram de aur (XAU)Gram de aur275.3749

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Bursele din regiune
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro