Guvernul a aprobat ajutoare de urgenţă de peste 1,8 milioane de lei

T.B.
Miscellanea / 24 mai

Guvernul a aprobat ajutoare de urgenţă de peste 1,8 milioane de lei

Guvernul a aprobat acordarea unor ajutoare de urgenţă în valoare de 1.867.500 de lei pentru sprijinirea a 423 de familii şi persoane singure, care fie se află în situaţii de necesitate în urma unor incendii, alunecări de teren, fie au probleme grave de sănătate sau riscă excluziunea socială, conform news.ro. Printre acestea se află şi familii afectate de cutremurele din Gorj.

Potrivit Ministerului Muncii, au fost alocaţi 471.500 de lei pentru 75 de familii şi persoane singure aflate în situaţii de necesitate cauzate de incendii, din judeţele: Alba, Argeş, Bacău, Bihor, Botoşani, Buzău, Constanţa, Dâmboviţa, Galaţi, Giurgiu, Gorj, Harghita, Ialomiţa, Iaşi, Mureş, Neamţ, Olt, Prahova, Suceava, Timiş, Vaslui şi Vrancea.

O sumă de 42.500 de lei a fost repartizată pentru 13 familii care se confruntă cu situaţii de necesitate cauzate de alunecări de teren, din judeţele Buzău, Dâmboviţa şi Gorj (cutremur).

De asemenea, s-au alocat 1.353.500 de lei pentru 335 de familii şi persoane singure care se confruntă cu situaţii deosebite determinate de starea de sănătate ori alte cauze care pot conduce la apariţia sau sporirea riscului de excluziune socială, din judeţele: Arad, Argeş, Bacău, Bihor, Bistriţa-Năsăud, Botoşani, Braşov, Brăila, Buzău, Caraş-Severin, Călăraşi, Cluj, Constanţa, Covasna, Dâmboviţa, Dolj, Galaţi, Giurgiu, Gorj, Hunedoara, Ialomiţa, Iaşi, Ilfov, Mureş, Neamţ, Olt, Prahova, Sibiu, Suceava, Teleorman, Timiş, Vaslui, Vâlcea, Vrancea şi municipiul Bucureşti.

Suma necesară pentru plata ajutoarelor de urgenţă se suportă din bugetul alocat Ministerului Muncii şi Solidarităţii Sociale.

România - Strategia dezvoltării
mk-airport.ro
Electromagnetica
BTPay
danescu.ro
ccib.ro
arsc.ro

Curs valutar BNR

06 Iun. 2023
Euro (EUR)Euro4.9615
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.6393
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.1136
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7558
Gram de aur (XAU)Gram de aur292.7061

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Bursele din regiune
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
thediplomat.ro
thediplomat.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro