Hanwha Aerospace prezintă Redback IFV la BSDA 2024

T.B.
Companii / 21 mai

Hanwha Aerospace prezintă Redback IFV la BSDA 2024

Hanwha Aerospace, compania sud-coreeană din domeniul aerospaţial şi al apărării, se va alătura expoziţiei şi conferinţei Black Sea Defense & Aerospace (BSDA) 2024, care va avea loc la Complexul ROMAERO din Bucureşti, România, în perioada 22-24 mai, se arată într-un comunicat al companiei, remis redacţiei.

Este pentru prima dată când Hanwha Aerospace participă la prestigiosul târg de apărare din regiunea Mării Negre, prezentând iniţiativele ambiţioase ale companiei de a construi şi extinde parteneriatele cu România şi cu ţările vecine, conform sursei.

În cadrul expoziţiei, Hanwha Aerospace expune o gamă de capacităţi avansate, concentrându-se asupra vehiculelor de luptă şi armelor ghidate cu precizie.

Vehiculul de luptă al infanteriei Redback (IFV) va fi în centrul atenţiei, deoarece vehiculul oferă o serie de tehnologii inovatoare, răspunzând cerinţelor planurilor de modernizare militară a României, transmite compania.

Potrivit sursei, "Cu adaptabilitatea şi potenţialul său de creştere, Redback este cel mai sofisticat IFV din lume, oferind cea mai bună protecţie blindată, mobilitate şi letalitate din clasa sa. Pe lângă capabilităţi, se aşteaptă ca soluţia Redback IFV să contribuie la aducerea unei capacităţi masive de producţie pe piaţa românească prin parteneriate industriale active", a declarat Billy Boohwan Lee, şeful Hanwha Aerospace Europe.

Bazat pe K21 IFV al armatei sud-coreene, Redback a fost dezvoltat pentru a dispune de tehnologii şi capabilităţi de ultimă generaţie, care includ unităţile de suspensie In-arm; şenilele din cauciuc compozit; un sistem de protecţie activă hard-kill şi un afişaj de cunoaştere a situaţiei montat pe cască, menţionează compania.

În 2023, Redback a fost selectat de Australia pentru programul LAND 400 Phase 3, care prevede livrarea a 129 de IFV-uri, cu o implicare extinsă a lanţurilor de aprovizionare australiene. Redback este, de asemenea, considerat a fi o bază de referinţă pentru dezvoltarea următoarei generaţii de IFV-uri a armatei sud-coreene, informează sursa.

Obuzierul autopropulsat K9 Thunder este şi el expus pentru a evidenţia capacităţile echipamentului, dovedite la nivel mondial.

Obuzierul cu şenile calibrul 155 mm/52 a fost adoptat până în prezent de nouă ţări, inclusiv de cinci state membre NATO: Polonia, Norvegia, Estonia, Finlanda şi Turcia, potrivit comunicatului.

Pentru programul K9 din România, Hanwha Aerospace a lansat "Team Tunet", implicând lanţurile de aprovizionare româneşti, reprezentând angajamentul ferm al companiei de a maximiza beneficiile economice pentru industria românească prin parteneriate industriale, informează sursa.

Conform datelor companiei, "În calitate de partener de încredere pentru România, Hanwha Aerospace se angajează pe deplin să livreze produse şi servicii de cea mai bună calitate, pentru a sprijini planurile de modernizare militară ale României. În plus, suntem dedicaţi să venim cu planuri care să contribuie la industria şi economia românească, cum ar fi producţia locală, ocuparea forţei de muncă, transferul de tehnologie, cercetare şi dezvoltare comună şi marketingul pentru export", a declarat Jae Il Son, CEO şi preşedinte al Hanwha Aerospace.

Celelalte produse care sunt prezentate la BSDA includ vehiculul de reaprovizionare cu muniţie K10, sistemul de lansatoare multiple de rachete Chunmoo; racheta tactică ghidată Chungum (TAipers) atât pentru vehicule cu şi fără pilot, se arată în comunicat.

Vizitatorii de la BSDA pot găsi Hanwha Aerospace în Sala C, standul 907, potrivit companiei.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
APA NOVA
e-infra.ro
eximbank.ro
digi.ro
fngcimm.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

17 Iun. 2024
Euro (EUR)Euro4.9768
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.6464
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2078
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8855
Gram de aur (XAU)Gram de aur346.6329

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
roenergy.eu
rommedica.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb