Hidroelectrica a atribuit un contract de 1,2 milioane lei pentru modernizarea a cinci staţii

D.Ţ.
Companii / 23 iunie

Hidroelectrica a atribuit un contract de 1,2 milioane lei pentru modernizarea a cinci staţii

Hidroelectrica a semnat contractul pentru modernizarea staţiilor de 20 kV Voila, Viştea, Arpaşu, Scoreiu şi Avrig, amplasate pe sectorul Olt Superior. Lucrările, estimate iniţial la 1.388.566,75 lei fără TVA, urmează a fi executate de asocierea ENERGOTEHNICA S.R.L. (Lider), ENERGOCONSULT (asociat) ENERGOTOTAL (asociat).

Celulele care intră actualmente în componenţa staţiilor de 20 kV vor fi înlocuite în totalitate cu celule prefabricate noi, metalice, închise, de interior. De asemenea, celula pentru LEA va fi echipată cu întreruptor debroşabil, iar celula de transformator va fi dotată cu siguranţe fuzibile montate pe cărucior debroşabil.

Oltul Superior cuprinde sectorul dintre acumularea Venetia (Hoghiz) şi confluenţa cu râul Lotru, are o lungime de 145 km si o cadere bruta de 131 m şi este alcătuit din 11 centrale, distingându-se trei subsectoare diferite.

Sectorul Voila - Avrig cuprinde cinci trepte de egală cădere, cu o diferenţă de nivel de 10 metri. Centralele hidroelectrice de pe acest sector sunt: Voila, Viştea, Arpaşu, Scoreiu şi Avrig, acestea totalizând o putere instalată de 71 MW şi având o producţie medie de energie de 174,3 GWh/an.

Bogdan Badea, preşedintele directoratului Hidroelectrica, a declarat: "După modernizarea staţiilor de 110 kV, realizată de Hidroeloectrica prin contractul semnat în anul 2019 cu TIAB, continuăm lucrările pe sectorul Olt Superior cu modernizarea staţiilor de transformare de 20kV. Intenţia noastră este de a introduce cât mai multe din capacităţi într-un nou ciclu de viaţă şi exploatare, astfel încât să avem siguranţa că acestea vor răspunde cu promptitudine şi eficienţă la orice solicitări ale sistemului energetic naţional".

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Videoconferinţa “Digitalizarea României”
Dtlawyers
BTPay
Apanova
Electromagnetica
Stiri Locale

Curs valutar BNR

23 Iul. 2021
Euro (EUR)Euro4.9219
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.1823
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.5428
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7455
Gram de aur (XAU)Gram de aur242.4279

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Allview
Cotaţii Emitenţi BVB
Bursele din regiune
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
Pagini Aurii
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro