Hidroelectrica a modernizat şi pus în funcţiune staţia de 110kV aferentă CHE Brădişor

G.U.
Companii / 09 octombrie 2020

Hidroelectrica a modernizat şi pus în funcţiune staţia de 110kV aferentă CHE Brădişor

În acestă săptămână Hidroelectrica a pus în funcţiune staţia de transformare de 110kV care deserveşte CHE Brădişor, după efectuarea lucrărilor de modernizare, conform unui comunicat de presă.

Costul lucrărilor - derulate în conformitate cu graficul asumat de prestator (TIAB S.A. Bucureşti), precum şi cheltuielile aferente efectuării probelor tehnice s-au ridicat la valoarea de 5.411.300 lei.

Potrivit comunicatului, staţia de 110kV CHE Brădişor este o staţie exterioară, de racord la SEN, amplasată pe platforma de lângă CHE Brădişor. Obiectivul are în componenţă 10 celule prin intermediul cărora sunt realizate următoarele funcţii:

Realizează interconexiunea cu SEN la nivel de 110 kV prin LEA Brădişor-Turnu şi LEA Brădişor-Cornetu în aval, şi în amonte prin LEA Brădişor-Mălaia şi LEA Brădişor-Lotru;

Asigură alimentarea cu energie electrică a serviciilor interne CHE Brădişor, platforma Brădişor şi a consumatorilor din zona de reţea 20kV Brădişor prin Trafo 10 MVA 110/20kV;

Realizează interconexiunea cu centralele din amonte - CHE Mălaia şi CHE Ciunget şi din aval -CHE Cornetu şi CHE Turnu.

Bogdan Badea, preşedintele directoratului Hidroelectrica, a declarat: "Anul acesta am pus un accent deosebit pe efectuarea lucrărilor de modernizare şi retehnologizare, iar acest lucru se va reflecta în creşterea siguranţei în exploatare a obiectivelor pe care le avem în portofoliu. Securizarea a ceea ce avem deja este un pas vital al investiţiilor Hidroelectrica, aşa cum am afirmat-o şi cu alte ocazii. Vrem să ne asigurăm că obiectivele noastre au un grad ridicat de disponibilitate şi sunt capabile să răspundă fără probleme oricăror solicitări ale SEN".

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

BTPay
ELECTRICA FURNIZARE S.A.
Cotaţii Emitenţi BVBCotaţii fonduri mutuale
E.ON

Curs valutar BNR

26 Ian. 2021
Euro (EUR)Euro4.8746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.0195
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.5190
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.4869
Gram de aur (XAU)Gram de aur239.1954

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Hidroelectrica
The Diplomat-Bucharest Awards Gala 2021
Video

ENGLISH SECTION

more articles

Pagini Aurii
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro