Hidroelectrica a modernizat staţiile de la transformare de la hidrocentralele Voila şi Viştea

A.B.
Companii /

Hidroelectrica a modernizat staţiile de la transformare de la hidrocentralele Voila şi Viştea

Compania de stat Hidroelectrica, unul dintre producătorii de energie din ţară, a anunţat marţi că a terminat lucrările de modernizare şi urmează să pună în funcţiune staţiile de 110kV aferente hidrocentralelor Voila şi Viştea, investiţie de 1,28 milioane lei, conform unui comunicat de presă.

"În acestă săptămână Hidroelectrica a admis recepţiile la terminarea lucrărilor de modernizare a staţiilor de transformare de 110kV care deservesc CHE Voila şi CHE Viştea. Lucrările, în valoare totală de 1,28 milioane lei (550 mii lei staţia 110kV Voila şi 680 mii lei staţia 110kV Viştea) sunt parte din obiectivul de investiţii Hidroelectrica 'Modernizare staţii 110kV Sector Olt Superior' şi au fost realizate în conformitate cu graficul de execuţie aprobat", a arătat compania.

Cele două staţii, care intră într-un nou ciclu de viaţă şi exploatare ca urmare a efectuării modernizărilor, au beneficiat de lucrări de montare ale echipamentelor de 110 kV noi, lucrări de construcţii, realizarea de lucrări de circuite secundare şi instalaţii noi.

"Suntem mulţumiţi de faptul că lucrările de modernizare a staţiilor de 110kV se desfăşoară fără întârzieri şi putem astfel urmări îndeaproape graficul de realizare pe care ni l-am propus pentru acest an. Fiecare pas contează, fiecare modernizare sau retehnologizare aduce un plus de siguranţă în exploatare şi certitudinea că obiectivele noastre vor răspunde prompt solicitărilor SEN şi vor fi disponibile mulţi ani de acum înainte", a declarat Bogdan Badea, preşedintele directoratului Hidroelectrica.

Hidroelectrica este lider în producţia de energie electrică şi principalul furnizor de servicii tehnologice necesare în Sistemul Energetic Naţional. Hidroelectrica are în exploatare un număr de 209 centrale hidroelectrice cu o putere instalată totalizând 6.482 MW.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

DTLAWYERS
BTPay
elco

Curs valutar BNR

02 Dec. 2020
Euro (EUR)Euro4.8721
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.0434
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.4931
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.3981
Gram de aur (XAU)Gram de aur237.9394

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cramele Cotnari
Aratoys
hygienium.com
Cotaţii Emitenţi BVBCotaţii fonduri mutuale

ENGLISH SECTION

more articles

Pagini Aurii
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatservicii curatenie